Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Αυτά είναι τα ονόματα των καθηγητών που μετατάσσονται – Θα γίνουν 3.495 μετακινήσεις


Το υπουργείο Παιδείας έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα με τα ονόματα των καθηγητών που μετατάσσονται, με τις αιτήσεις να έχουν ξεπεράσει τις 5.750.
Οι θέσεις που επέλεξαν οι εκπαιδευτικοί με την υποβολή των αιτήσεων προτίμησής τους έφτασαν τις 3.495, όσες και τελικά είναι οι μετακινήσεις της ανακατανομής των εκπαιδευτικών. Από αυτές οι 2.495 θα καλύψουν εκπαιδευτικές θέσεις εντός της Περιφερειακής Διεύθυνσης και στην πόλη που ήδη βρίσκονται.
Οι ειδικότητες που μετατάσσονται είναι Γυμναστές, Καθηγητές Πληροφορικής, Γαλλικής Φιλολογίας, Θεατρικών σπουδών, Μουσικής και Καλλιτεχνικών, ειδικότητες που διδάσκουν τα αντικείμενα που προβλέπονται στο ωρολόγιο πρόγραμμα των Δημοτικών Σχολείων.
Διαβάστε όλα τα ονόματα των καθηγητών που μετατάσσονται

Συνεδριάζει η την Πέμπτη

Στο μεταξύ, άγνωστο παραμένει αν μαζί με τον αγιασμό, στις 11 Σεπτεμβρίου, θα αρχίσουν και οι απεργίες των καθηγητών, καθώς η ΟΛΜΕ δεν έχει πάρει την τελική της απόφαση και θα συνεδριάσει ξανά την Πέμπτη.
Την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου πρόκειται να συνεδριάσουν οι ΕΛΜΕ, ενώ στις 10 του μηνός, μία ημέρα πριν από την έναρξη των μαθημάτων, θα συγκληθεί η ολομέλεια των ΕΛΜΕ προκειμένου να ληφθεί η οριστική απόφαση.
Σε κάθε περίπτωση, το πιθανότερο είναι ότι οι όποιες κινητοποιήσεις θα πραγματοποιηθούν μετά τις 16 Σεπτεμβρίου, δηλαδή μετά την πρώτη εβδομάδα του νέου σχολικού έτους.

Πηγή: newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου