Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Νεκρός ο Κόλα, κυνηγούν τον Κούπα - Μάχη της αστυνομίας με τους δραπέτες των Τρικάλων

Νεκρός έπεσε ένας από τους Αλβανούς δραπέτες των Τρικάλων σε συμπλοκή με αστυνομικούς στη Φροσήνη Θεσπρωτίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, πρόκειται για τον Μαριάν Κόλα, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται το ανθρωποκυνηγητό για τον δεύτερο
δραπέτη, Ιλίρ Κούπα.

Το χρονικό

Οι άνδρες της αστυνομίας εντόπισαν τους δραπέτες στη γέφυρα Βροσύνα και ακολούθησε καταδίωξη. Αστυνομικοί και κακοποιοί συνεπλάκησαν, ενώ από την ανταλλαγή των πυρών έπεσε νεκρός ένας από τους Αλβανούς δραπέτες. Ο δεύτερος κατάφερε να διαφύγει, ωστόσο είναι θέμα χρόνου να συλληφθεί, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών.

Κατά τη διάρκεια της μάχης τραυματίστηκε και ένας άνδρας των ΕΚΑΜ στο πόδι και διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Ο αστυνομικός βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από δύο εβδομάδες οι δύο Αλβανοί δραπέτες των φυλακών είχαν φθάσει μέχρι την περιοχή του Σουλίου, αφού προηγουμένως είχαν κλέψει τρία αυτοκίνητα. Όμως, δεν κατόρθωσαν να περάσουν στην Αλβανία, καθώς είχε στενέψει γύρω τους ο αστυνομικός κλοιός.

Πηγή :enikos.gr
triklopodia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου