Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

ΚΥΡΙΕ ΣΩΡΡΑ γιατί δεν αγοράζετε το ΔΝΤ Να είναι ελληνικό και να δανείζουμε σε όποιον θέλουμε; ...Η άλλη άποψη!

Ιστορικό 

Στις 19 Σεπτεμβρίου 2011 ήρθε στην δημοσιότητα το θέμα της δωρεάς μιας μετοχής μαμούθ. 

Συγκεκριμένα, κατόπιν σχετικής ανάρτησης στην διαδικτυακή εφημερίδα zougla του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου η οποία αναδημοσιεύτηκε αμέσως από πληθώρα ιστολογιών, μάθαμε ότι ο  Αρτέμης Σώρρας ( απο την Πατρα) κατέχει 40 μετοχές της «Τράπεζας της Ανατολής», ότι ο κ. Θεόδωρος Καρυώτης, καθηγητής Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο του Maryland στις ΗΠΑ που διδάσκει Μακροοικονομία, διεθνείς οικονομικές σχέσεις αλλά και μικροοικονομικά, έκανε την αποτίμηση των μετοχών και ότι σύμφωνα με το πόρισμά του, κάθε  μια μετοχή αποτιμάται σήμερα στα 670 δισ. ευρώ  ( δηλαδή η  συνολική αξία των 40 μετοχών πλησιάζει τα 30 τρισ..)

Μας το έστειλε το justiceforgreece και θεωρούμε πως στο πλαίσιο της ελεύθερης διακίνησης απόψεων, παράθεσης γεγονότων, στοιχείων ή... αντιπαράθεσης, οφείλουμε να το αναδημοσιεύσουμε για την καλύτερη δική σας ενημέρωση. 

Σε κάθε περίπτωση πάντως η υπόθεση EI-END - ΣΩΡΡΑΣ που επί σειρά μηνών ή ετών απασχόλησε κυβέρνηση, κόμματα και τον λαό της Ελλάδας σε ιστορικά δύσκολες στιγμές, μοιάζει έως και άλυτο μυστήριο γι αυτό καλό είναι να σκεφτόμαστε σοβαρά κάθε εκτίμηση ή συμπέρασμα!
  
Θανάσης Ζωγράφος 
Μέλος της Ένωσης Συντακτών Διαδικτύου 

 Για συνέχεια ακολουθήστε τον σύνδεσμο...  Κύριε Σώρρα, γιατί δεν αγοράζετε το ΔΝΤ; Να είναι ελληνικό και να δανείζουμε σε όποιον θέλουμε! 

thrakilifenews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου