Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Ακόμα να αποσυρθεί η (ν)τροπολογία για το… βίτσιο του Αβραμόπουλου!

Όταν οι άνθρωποι έχουν «ψώνιο» και η κυβερνητική πλειοψηφία δεν είναι δα και τόσο ευρεία, ε τι να άλλο να κάνει κι ο Σαμαράς από τα… στραβά μάτια! Παρόλα αυτά, σάλος έχει προκληθεί από την κατάθεση τροπολογίας που ορίζει ότι και ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος και
ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος θα χρησιμοποιούν πλέον τα κυβερνητικά αεροσκάφη EMBRAER και GULFSTREAM, σύμφωνα με τροπολογία που κατέθεσαν οι υπουργοί Άμυνας και Οικονομικών στο πολυνομοσχέδιο.
Τα δύο αεροσκάφη που ανήκουν στη Μοίρα Μεταφοράς Υψηλών Προσώπων της Πολεμικής Αεροπορίας έως τώρα διατίθενται για τις μετακινήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού.
Μια μικρή παράμετρος του ζητήματος είναι και η εξής: Ο κ. Βενιζέλος θα μπορούσε να κάνει χρήση των προαναφερθέντων αεροσκαφών ως υπουργός Εξωτερικών, επομένως η τροπολογία κατατέθηκε από τον κ. Αβραμόπουλο για τον εαυτό του!

Το ΠΑΣΟΚ, δια του εκπροσώπου του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, έχει ζητήσει την απόσυρση της τροπολογίας αλλά αυτό δεν έχει συμβεί ακόμα….
 
triklopodia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου