Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Ανατροπή στο διπλό φονικό της Καρπάθου: Η κόρη δεν σκότωσε τη μάνα και αυτοκτόνησε. Αναζητούν στοιχεία για τον δράστη

Απίστευτη ανατροπή στο διπλό φονικό στην Κάρπαθο. Η εξέταση του ιατροδικαστή και τα νέα δεδομένα που κάνουν τις αρχές να αναζητούν τον δράστη της στυγερής διπλής δολοφονίας
Απίστευτη τροπή φαίνεται να παίρνει η υπόθεση με το διπλό θάνατο μητέρας και κόρης στην Κάρπαθο, καθώς όλες οι ενδείξεις οδηγούν πλέον στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.


Σύμφωνα με πληροφορίες της Ροδιακής, τα νέα στοιχεία προέκυψαν από την έκθεση του ιατροδικαστή που διενήργησε τις νεκροψίες - νεκροτομές στις σορούς των δύο γυναικών και τα οποία δεν επιβεβαιώνουν την αρχική εκτίμηση ότι η 44χρονη κόρη χτύπησε την 74χρονη μάνα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.
Αντίθετα, η ώρα θανάτου των δύο γυναικών, αλλά και τα χτυπήματα που έφεραν στο σώμα τους, οδηγούν σε διαφορετικά συμπεράσματα, τα οποία και εξετάζονται από τις αρμόδιες διωκτικές αρχές της περιοχής μας.
Ήδη κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου βρίσκεται στο νησί της Καρπάθου όπου και διενεργεί εξονυχιστικούς ελέγχους στο χώρο που βρέθηκαν νεκρές οι δύο γυναίκες αλλά και γενικότερα στο σπίτι όπου διέμεναν.
Το έργο των αστυνομικών φέρεται ωστόσο να είναι αρκετά δύσκολο, καθώς έχουν περάσει αρκετές ημέρες. Παράλληλα έχει παραγγελθεί και η διενέργεια περαιτέρω εξετάσεων από τον ιατροδικαστή προκειμένου να δοθούν ακριβέστερες απαντήσεις στα ερωτήματα που προκύπτουν.
Πάντως οι διωκτικές αρχές έχουν αφήσει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα, ενώ οι έρευνες στρέφονται σε άτομα κυρίως του οικείου και συγγενικού - οικογενειακού περιβάλλοντος των δύο γυναικών, με την ελπίδα έτσι να ριχτεί φως στην υπόθεση.
Μάλιστα θεωρείται βέβαιο πως στο πλαίσιο των ερευνών που γίνονται θα κληθεί να καταθέσει και ο 40χρονος γιος της οικογενείας, για τα όσα πιθανώς να γνωρίζει.
Οι σοροί των δύο γυναικών επρόκειτο να μεταφερθούν στο νησί της Καρπάθου προκειμένου, συγγενείς και φίλοι να τις συνοδεύσουν στην τελευταία κατοικία τους.
Όπως είναι γνωστό, οι δύο γυναίκες βρέθηκαν νεκρές μέσα στο σπίτι όπου διέμεναν στην περιοχή Όθος στην Κάρπαθο το πρωί της Πέμπτης 30 Μαΐου 2013.
Η αστυνομία, ειδοποιήθηκε από τους γείτονες ότι μέσα στην οικία κάτι είχε συμβεί, δεδομένου ότι χτυπούσαν τη πόρτα και κανείς δεν άνοιγε.
Όταν οι αστυνομικοί έφθασαν στο σημείο, αντίκρισαν τις δύο γυναίκες νεκρές. Η μητέρα έφερε ισχυρό χτύπημα στο κεφάλι (πιθανόν από αντικείμενο) και κείτονταν νεκρή στο χώρο του μπάνιου.
Οι αστυνομικοί πάντως δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο το χτύπημα να προήλθε και από την πτώση της 76χρονης γυναίκας είτε σε κάποιο έπιπλο είτε στο πάτωμα.
Η κόρη αντίστοιχα, βρέθηκε νεκρή στον χώρο του σαλονιού, έχοντας περασμένο στο λαιμό της ένα καλώδιο της τηλεόρασης.
Αρχικά πιθανολογήθηκε ότι είχε προηγηθεί καυγάς και ότι η κόρη χτύπησε τη μάνα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, εκτίμηση που όμως πλέον δεν φαίνεται να ισχύει μετά τις εξελίξεις.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η κόρη φαίνεται να αντιμετώπιζε έντονα ψυχολογικά προβλήματα.
Το γεγονός, έχει σκορπίσει θλίψη στη μικρή κοινωνία της Καρπάθου, η οποία δεν μπορεί ακόμα να συνειδητοποιήσει πως εξελίχθηκε μια τέτοια τραγωδία με πρωταγωνίστριες μάνα και κόρη που επί σειρά ετών έδιναν με αξιοπρέπεια τη δική τους μάχη για να αντιμετωπίσουν τα δικά τους οικογενειακά προβλήματα χωρίς να επιβαρύνουν απολύτως κανένα.

news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου