Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Αυτός είναι ο παιδεραστής από το Περιστέρι που συνελήφθη για ασέλγεια σε 8χρονη - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Η φωτογραφία και τα στοιχεία του δόθηκαν στη δημοσιότητα ύστερα από Διάταξη της Εισαγγελίας

- Ο 42χρονος παιδεραστής συνελήφθη στις 20 Ιουνίου για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος ενός 8χρονοου κοριτσιού

- Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό κατ' εξακολούθηση, αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου

Ύστερα από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 42χρονου που συνελήφθη στις 20 Ιουνίου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος 8χρονης ανήλικης ημεδαπής.

Πρόκειται για τον Τζεμανάκη Ευτύχιο του Γεωργίου, που γεννήθηκε το 1971 στα Χανιά Κρήτης και είναι κάτοικος Περιστερίου Αττικής.

Σε βάρος του 42χρονου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία και ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας του σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση.

Η δημοσιοποίηση της φωτογραφίας και των στοιχείων του σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου. Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας. 

eleftheriskepsii

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου