Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Δ.Ε.ΤΗ.Π.:Σταματάει σήμερα Πέμπτη 02 Μαΐου η λειτουργία της Τηλεθέρμανσης για την τρέχουσα περίοδο-Παράταση προθεσμίας σύναψης συμβολαίων με την τηλεθέρμανση

dethpΠληροφορούμε τους καταναλωτές Τηλεθέρμανσης ότι σήμερα Πέμπτη 02 Μαΐου 2013, λόγω ανόδου της θερμοκρασίας, μηδενισμού της ζήτησης κατά το τελευταίο δεκαήμερο και βάσει των προγνώσεων καιρού των επόμενων ημερών, θα σταματήσει η λειτουργία της Τηλεθέρμανσης για την τρέχουσα περίοδο.

Παρακαλούνται οι ένοικοι και οι διαχειριστές των οικοδομών κατά την θερινή περίοδο να τηρούν τις παρακάτω οδηγίες :
  1. Να ενημερώνονται για τις οφειλές της οικοδομής τους και να φροντίσουν για την έγκαιρη εξόφλησή τους.

  1. Να ενημερώνουν τα αρμόδια συνεργεία της Τηλεθέρμανσης σε περίπτωση εκτέλεσης εργασιών στα δίκτυα κεντρικής θέρμανσης κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, στα τηλέφωνα 24630 55745, αρμόδιοι: Ιωαννίδης Θεμιστοκλής, Γιαγκούλης Παντελής.
  1. Να φροντίζουν για την ασφάλεια και την καθαριότητα στους χώρους των εγκαταστάσεων, να μην επεμβαίνουν στις εγκαταστάσεις, τα όργανα και τους αυτοματισμούς της Τηλεθέρμανσης και να μην εκκενώνουν για μεγάλο διάστημα τα δίκτυα, διότι σκουριάζουν οι σωληνώσεις και καταστρέφονται τα δίκτυα και τα θερμαντικά σώματα.
Επισημαίνουμε στους καταναλωτές μας την υποχρέωση έγκαιρης εξόφλησης των λογαριασμών, διότι στις οικοδομές που έχουν οφειλές, ΑΤΟΜΙΚΕΣ ή ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ, δεν θα δοθεί θερμότητα την νέα θερμική περίοδο.
Ευχαριστούμε όλους τους καταναλωτές μας για την καλή συνεργασία και την υποστήριξή τους και τους διαβεβαιώνουμε ότι καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για την ασφαλή, επαρκή και φθηνή παροχή θερμότητας σε όλη την πόλη, στα πλαίσια της οποίας :
  1. ολοκληρώθηκαν τα έργα Σύνδεσης με τον ΑΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ και Επεκτάσεων Δικτύων περιοχών.
  1. συνδέθηκαν και τέθηκαν σε λειτουργία 932 οικοδομές των επεκτάσεων.
ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ
==========================
ΠΑΡΑΤΑΣΗ  ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΣΥΝΑΨΗΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ

Από την Δημοτική Επιχείρηση Τηλεθέρμανσης Πτολεμαίδας {Δ.Ε.ΤΗ.Π.} ανακοινώνεται ότι παρατείνεται έως την 31η Μαΐου 2013 η προθεσμία σύναψης συμβολαίων σύνδεσης για όσους έχουν φρεάτιο στο πεζοδρόμιο και επιθυμούν να συνδεθούν με την Τηλεθέρμανση την προσεχή περίοδο λειτουργίας 2013-2014.
Η παραπάνω ημερομηνία είναι καταληκτική και μετά την 31-05-2013 δεν θα γίνονται δεκτές αιτήσεις σύνδεσης των παραπάνω περιπτώσεων.
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι  να προσέλθουν έγκαιρα τηρώντας την παραπάνω προθεσμία.

kozan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου