Τετάρτη, 17 Απριλίου 2013

Ο Δήμος Αθηναίων παραχωρεί κτίριο στον Σόρος - Προκλητικός Καμίνης εξυπηρετεί τα σχέδια του φιλοσκοπιανού κερδοσκόπου

Απροκάλυπτα και δίχως ίχνος ντροπής, ο Γιώργος Καμίνης παραδίδει τις υποδομές του Δήμου Αθηναίων προκειμένου να στεγαστούν τα σχέδια του Τζόρτζ Σόρος για δημιουργία κέντρων αλληλεγγύης μεταναστών.

Με μία εν κρυπτώ, πρωτοφανή απόφαση, ο Δήμαρχος της πρωτεύουσας αποδέχθηκε δωρεά 520.000 ευρώ του περιβόητου οργανισμού Open Society Initiative for Europe, προκειμένου να ανακαινισθεί ο δεύτερος όροφος του παλαιού Φρουραρχείου στο Σταθμό Λαρίσης και να παραχωρηθεί στην οργάνωση του Σόρος προκειμένου αυτή να στεγάσει τις πρωτοβουλίες της για τους μετανάστες.
Το δρόμο για την εγκατάσταση του Σόρος στη χώρα μας άνοιξε ο Γιώργος Παπανδρέου έπειτα από συνάντηση μαζί του σε φόρουμ του Βερολίνου, ενώ ο Γιώργος Καμίνης ανέλαβε προφανώς τη διευθέτηση όλων των αυτοδιοικητικών ζητημάτων προκειμένου να προχωρήσει το πλάνο μουσουλμανοποίησης της Αθήνας.

Πρόσωπο κλειδί στην εγκατάσταση του Σόρος, αποτελεί η Nazia Hussein, με δράση στο Αφγανιστάν, η οποία σήμερα εκπροσωπεί το ίδρυμα του κερδοσκόπου στα Βαλκάνια και οργανώνει το δίκτυο του πλέον στη χώρα μας.
Αξίζει να θυμηθούμε, πως η επίθεση "φιλίας" είχε ξεκινήσει ήδη από το Χειμώνα, μιας και το σχέδιο των παρατρεχάμενων του Open Society είχε αρχίσει να ξεδιπλώνεται με δωρεές πετρελαίου στους Δήμους Αθήνας και Θεσσαλονίκης με το πρόσχημα κάλυψης των αναγκών τους και με προφανη στόχο να προλειάνει το έδαφος για τη μόνιμη εγκατάσταση του Ιδρύματος.

triklopodia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου