Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Η CYTA HELLAS θα χρηματοδοτούσε τη Ρομποτική Ομάδα Πτολεμαΐδας, με αντάλλαγμα την τοποθέτηση διαφημιστικών πινακίδων σε κλειστές και ανοιχτές αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου, όμως η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας είχε άλλη άποψη

robotikiiiΜε την 10/2013 απόφαση του Δημοτικού Συμβούλιου Εορδαίας, είχε εγκριθεί η τοποθέτηση διαφημιστικών πινακίδων – σημάνσεων από την εταιρεία CYTA HELLAS, για 2 έτη, στις κλειστές εγκαταστάσεις του συγκροτήματος Δημοτικών Αθλητικών Κέντρων και στο Κλειστό Κολυμβητήριο, προκειμένου η εταιρεία να ενισχύσει οικονομικά τη Ρομποτική Ομάδα Πτολεμαΐδας, χωρίς να αναφέρεται το ποσό ενίσχυσης.
Να σημειώσουμε πως η δημοτική αρχή είχε φέρει το θέμα προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας, πιστεύοντας ότι η τοποθέτηση διαφημιστικών πινακίδων εντός των εσωτερικών χώρων των αθλητικών εγκαταστάσεων του δήμου, δεν εμπίπτουν στη διαφημιστική διαδικασία, όπως προβλέπονται στις διατάξεις του Ν. 2946/2001 περί υπαίθριας διαφήμισης. Ωστόσο, η αρμόδια υπηρεσία της Αποκεντρωμένης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας, με έγγραφό της που κοινοποίησε στο Δήμο Εορδαίας, ακυρώνει την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, παραθέτοντας μια σειρά από λόγους που την ώθησαν στην ακύρωσή της.
Μένει να δούμε πως θα εξελιχθεί τώρα η υπόθεση και κυρίως αν θα αναζητηθούν άλλοι τρόποι συνεργασίας με την εταιρεία CYTA, προκειμένου να χρηματοδοτήσει τη Ρομποτική Ομάδα Πτολεμαΐδας.


kozan.gr

2 σχόλια:

  1. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.ΤΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ.
    ΟΠΟΥ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΚΑΙ WWF -ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ .
    ΟΠΟΥ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΠΛΟΦΑ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ.
    ΚΥΡΙΕ ΔΑΚΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΕΡ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΠΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.
    Ε Λ Ε Ο Σ - ΓΡΑΦΕΙΟΠΑΤΕΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά τι επιτρέπεται?
    Η φοροληστεία?
    Οι φοροαπάτες?
    Τι πήγαν και έκαναν δηλαδή. Στέρησαν από την ομάδα το όνειρο για παγκόσμια διάκριση.
    Με τι να συνεχίσουν? Με αερολογίες. Τους πείραξαν 3 πινακίδες?
    Απο που θα βρεθούν ποροι?
    Η μόλυνση δεκαετιών δεν τους πειράζει?
    Γιατί δεν στέλνουν το ίδιο χαρτί στη ΔΕΗ να κλείσει άμεσα τα εργοαστάσια?
    Δεν τους βολεύει αυτό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή