Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Κι ύστερα…ήρθαν οι μέλισσες!

Άλλο ένα προξενικό τουρκομάγαζο-φορέας ρατσιστικής λογικής στήνεται στην Κομοτηνή! Να ποιοι είναι αυτοί που συνεχίζουν να προκαλούν διχασμό και να φτιάχνουν οικονομικά και κοινωνικά γκέτο μέσα στην ελληνική Θράκη!

    
Μάθαμε ότι σε λίγες μέρες ορίστηκαν να διεξαχθούν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη ΔΣ του νεόδμητου «Περιβαλλοντολογικού Ομίλου Μελισσοκόμων και Φίλων της Μέλισσας Θράκης». 

Το καταστατικό του συγκεκριμένου συλλόγου (το λογότυπο του οποίου βλέπετε στην 1η φωτογραφία) εγκρίθηκε πριν από ένα περίπου μήνα από το Εφετείο Ροδόπης και σε αυτό αναγράφεται ότι ο σύλλογος έχει ως στόχο του την πιο συνειδητή εφαρμογή των αυξανόμενων κατά τα τελευταία χρόνια δραστηριοτήτων της μελισσοκομίας, όπως και το να καταστήσει την μελισσοκομία πόρο εισοδήματος για την περιοχή της Θράκης.
   
 Ως εδώ όλα δείχνουν…καλά. Πάντως όσοι από σάς για μια στιγμή πιστέψατε ότι μπήκατε σε άλλη ιστοσελίδα και όχι στο «Προξενείο-Στοπ», καλύτερα να μη…βιάζεστε. Γιατί απλούστατα από τα 31 ιδρυτικά μέλη του νέου συλλόγου, όλα κατ’ αρχάς είναι ονόματα μειονοτικά. Πλην αυτού, δεν ξέρουμε φυσικά τι θα γίνει στις προσεχείς αρχαιρεσίες (μόνο το…φανταζόμαστε!), το προσωρινό Δ.Σ. πάντως (όπως το βρήκαμε στη «Μπιρλίκ» της 5ης Φεβρουαρίου 2013) αποτελείται από τα παρακάτω ονόματα: Χαλήτ Χαλήτ Ιμπράμ (Πρόεδρος), Ιμπραήμ Σερήφ (Αντιπρόεδρος), Χουσεΐν Καρά (Γεν. Γραμματέας), Χουσεΐν Χατζή Μεχμέτ (Ταμίας) και Μεχμέτ Ντερντιμάν (Ελεγκτικό Συμβούλιο).
    
 Και φυσικά ξέρουμε ότι θα μπορούσε να πει κάποιος άσχετος: «Και λοιπόν; Τι σημασία έχει δηλαδή η ίδρυση ενός συλλόγου μελισσοκομίας»; Λοιπόν καλό θα ήταν κατ’ αρχάς να ενημερώσουμε πως στον Νομό Ροδόπης φυσικά και υπάρχει σύλλογος Μελισσοκόμων. Τι σκοπό συνεπώς εξυπηρετεί η δημιουργία ενός δεύτερου, που είναι μάλιστα αμιγώς μειονοτικός

Αλλά ακόμη κι αν το αντιπαρέλθουμε κι αυτό, υπάρχει κι ένα άλλο, ακόμη πιο ενδεικτικό στοιχείο. Και αυτό είναι πολύ απλά η σύνθεση του προσωρινού Δ.Σ. όπως την παραθέσαμε παραπάνω. 

Δώστε βάση το λοιπόν: ο πρόεδρος Χαλήτ Ιμπράμ είναι ο ιδιοκτήτης του ραδιοσταθμού “Ράδιο Σίτυ”, του οποίου οι απόψεις (σ.σ. ε ναι, βρε, τυχαία ασφαλώς!) - συμπίπτουν απολύτως με αυτές του τουρκικού Προξενείου της Κομοτηνής

Αντιπρόεδρος είναι ο Ιμπραήμ Σερήφ, δηλαδή – για όσους ακόμη δεν το κατάλαβαν – ο ίδιος ο ψευδομουφτής της Κομοτηνής (τον βλέπετε στη 2η φωτογραφία, πρώτο από δεξιά δίπλα στον συμπράκτορά του Αχμέτ Μέτε – και άνευ φυσικά άλλων σχολίων). Και επίσης για το Ελεγκτικό Συμβούλιο αναφέρεται το όνομα του Μεχμέτ Ντερντιμάν, του (πολύ γνωστού δηλαδή για την…τουρκοφροσύνη του) προέδρου του συλλόγου αποφοίτων ΕΠΑΘ!
   
 Και θέλετε κι άλλο γαργαλιστικό; Η πρώτη επίσημη εμφάνιση λοιπόν του συλλόγου αυτού υπήρξε η συμμετοχή της σε έκθεση μελισσοκομίας στην…Κωνσταντινούπολη (στις 9/2/2013)!
    
Άλλη μια παράλληλη οικονομική δομή λοιπόν στην ελληνική Θράκη! Άλλη μια προξενική δομή, στη γνωστή διχαστική, σεχταριστική λογική των τουρκοφρόνων, μια δομή που περιχαρακώνει και απομονώνει τους «δικούς μας» από τους «γκιαούρηδες»! Αυτή τη λογική δηλαδή που υπηρετούν με όλα τα έργα και τις πράξεις τους! Και μετά έχουν βέβαια και το θράσος στα λόγια να κάνουν όλοι αυτοί οι χαφιέδες και οι υπονομευτές κηρύγματα για ανάγκη καλής συνύπαρξης και συνεργασίας

Προξενείο Στοπ
 
eleftheriskepsii

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου