Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Απίστευτο: Ο δήμος Πέλλας αναφέρει τα Σκόπια ως “Μακεδονία”

Σε μια απίστευτη γκάφα υπέπεσε και ο Δήμος Πέλλας, αφού όσοι θελήσουν να κάνουν μία επίσκεψη ή έστω να ενημερωθούν για τους αρχαιολογικούς χώρους και τα αξιοθέατα της περιοχής, θα βρεθούν μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη...


Στην ιστοσελίδα του Δήμου Πέλλας www.giannitsa.gr, αριστερά στην αρχική σελίδα, πατώντας στο σημείο που γράφει Τουριστικός Οδηγός και κατόπιν Χάρτες, ανοίγει ο χάρτης και προς μεγάλη έκπληξη βλέπουμε τα Σκόπια να αναφέρονται ως Macedonia!

Στην περίπτωση που οι κύριοι υπεύθυνοι του Δήμου Πέλλας, ψελλίσουν την ανόητη δικαιολογία ότι οι χάρτες που χρησιμοποιούν στην ιστοσελίδα τους είναι google και συνεπώς δεν έχουν αυτοί ευθύνη, τους απαντάμε ότι θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν άλλο χάρτη ή να μην έχουν καθόλου χάρτη.
Αν λάβουμε υπ’ όψιν καταγγελείες για την δράση φιλοσκοπιανών κύκλων που σε συνεργασία με κόμματα, προωθούν δικούς τους ανθρώπους σε αυτοδιοικητικά πόστα της περιοχής, ίσως ο θέμα να μην είναι τόσο απλό, όσο μία αβλεψία. Πρόκειται για τον Δήμο Πέλλας που έχει στην περιοχή του τον Ιερό αρχαιολογικό χώρο των Μακεδόνων, την Αρχαία Πέλλα καθώς και πλήθος άλλων αρχαιολογικών ευρημάτων και ταφικών μνημείων.

Μήπως πρέπει κάποιος να παρέμβει για να αλλάξει η ντροπιαστική για τους Μακεδόνες σελίδα και να βρεί τους υπευθύνους αυτής της απαράδεκτης πράξης προκειμένου να εξακριβώσει τα κίνητρά τους;



ksipnistere

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου