Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Τρεις νέοι Αντιδήμαρχοι στο Δημο Εορδαίας-Επανεξελέγη ο Καμπούρης

Τρεις νέους Αντιδημάρχους ανακοίνωσε στη χθεσινοβραδινή ειδική συνεδρίαση του δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας η δήμαρχος Παρασκευή Βρυζίδου καθώς και επτά θέσεις εντεταλμένων συμβούλων. Στις θέσεις τους παραμένουν οι Αντιδήμαρχοι Σοφοκλής Σιδηρόπουλος, Χαράλαμπος Παναγιωτίδης και Στέφανος Μπίγγας.
Νέος Αντιδήμαρχος στην καθαριότητα και στα συνεργεία του δήμου ορίστηκε ο Απόστολος Καλαίτζόπουλος αντικαθιστώντας τον Απόστολο Χατζόπουλο, στην δημοτική ενότητα Μουρικίου καθήκοντα Αντιδημάρχου αναλαμβάνει ο Ισαάκ Τσολακίδης αντικαθιστώντας τον Στέφανο Μπίγγα ενώ στις δημοτικές ενότητας Βερμίου – Αγίας Παρασκευής ο Γιώργος Βασιλειάδης αντικαθιστώντας τον Γιώργο Καραίσκο. Τις θέσεις εντεταλμένων συμβούλων αναλαμβάνουν ο Γιάννης Ασπράγκαθος ( παιδείας – πολιτισμού) η Θεοπίστη Κρυσταλλίδου ( Δημόσιες σχέσεις) ο Απόστολος Λόφτσαλης ( τοπικές κοινότητες Περδίκκα – Πενταβρύσου) ο Γιώργος Καραίσκος ( τμήμα προγραμματισμού) ο Θωμάς Τσιούμαρης ( δημοτικό κυνοκομείο) ο Απόστολος Χατζόπουλος ( τμήμα των κοινωνικών δομών) και ο Νίκος Ελευθεριάδης ( τμήμα των κοινωνικών δομών και τα Αγροτικά ιατρεία). Στην δημοτική επιχείρηση τηλεθέρμανσης πρόεδρος παραμένει ο Νίκος Κουσίδης, στην ΚΕΔΕ ο Χρήστος Κεσκερίδης ενώ στην δημοτική επιχείρηση ύδρευσης- αποχέτευσης Πτολεμαίδας πρόεδρος αναλαμβάνει ο Γιώργος Καραϊσκος στη θέση του παραιτηθέντος για προσωπικούς λόγους Δημήτρη Τσαγκαλίδη.
Ο Γιώργος Καμπούρης επανεξελέγη πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Εορδαίας κατά την ψηφοφορία της χθεσινοβραδινής ειδικής συνεδρίασης για την ανάδειξη των μελών του προεδρείου, της οικονομικής επιτροπής και της επιτροπής ποιότητας ζωής. Στη θέση του αντιπροέδρου επανεξελέγη ο προτεινόμενος από την μείζονα Αντιπολίτευση Γιώργος Κωτσίδης ενώ νέος γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας από την παράταξη της ελάσσονος Αντιπολίτευσης εξελέγη ο Απόστολος Καίδης. Σε δηλώσεις τους, τόνισαν την ανάγκη της αγαστής συνεργασίας όλων των μελών του Σώματος στην κρίσιμη περίοδο που διέρχεται ο τόπος προς όφελος του δήμου και των δημοτών.

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ Σύνταξη: Μαίρη Κεσκιλίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου