Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2013

ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΠΕΠΟΝΗΣ-ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ!

· ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΥΤΑΛΗ ΠΑΡΕΛΑΒΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ!
· Θα ακολουθήσει ο Τσίπρας που θα παίξει το ίδιο παιχνίδι ξεπουλήματος της χώρας!

· Έτσι εξηγείται η απαξίωση του Σώρρα με τα 600 δις από το πολιτικό σύστημα
· «Μπέης-Κασιμάτης-Χρυσόγονος, παιδιά του συστήματος κι’ αυτά. Εκτελούν επιχείρηση εγχειριδίου κοινωνικής μηχανικής»
· Όλο το πολιτικό σύστημα είναι απόλυτα ελεγχόμενο

του Μάκη Βραχιολίδη

vrachiolidis@yahoo.gr

Η αποκλειστική συνέντευξη Σώρρα στην "Ε.Ω" ίσως καταδείξει τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους απαξιώθηκε από το σύνολο του πολιτικού συστήματος, η προσφορά των 600 δις δολαρίων για την εξαγορά του δημόσιου χρέους της Ελλάδος.

Η αποκλειστική συνέντευξη του Αρτέμη Σώρρα προς την «Ελεύθερη ‘Ώρα» (η οποία μεταδίδεται και σε youtube και ήδη σπάει όλα τα hits), μαζί με τις διώξεις που έχουν ασκήσει οι οικονομικοί εισαγγελείς κ.κ. Πεπόνης-Μουζακίτης, άνοιξαν το… κουτί της Πανδώρας. Μέρα με τη μέρα πλέον αποκαλύπτονται νέα στοιχεία για το σχέδιο και τους εμπνευστές του, που οδήγησαν τη χώρα στην καταστροφή! Μετά τις κακουργηματικές πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ο επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ κ. Γεωργίου, σύντομα θα δούμε να μπαίνουν στο κάδρο οι προϊστάμενοί του, Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου. Η ανησυχία είναι έκδηλη και στους κόλπους της ΕΕ με την Κομισιόν να σπεύδει να δηλώνει ότι το έλλειμμα «καλώς διαμορφώθηκε στο 15,5%»!!!

Πιθανώς, μέσα από αυτή τη ιστορία αποκαλυφθούν και οι πραγματικοί λόγοι για τους οποίους απαξιώθηκε η προσφορά του Σώρρα για την εξαγορά του δημόσιου χρέους της χώρας. Προσέφερε 600 δις δολάρια, αλλά το πολιτικό σύστημα, αποφάσισε να προσκυνήσει τους διεθνείς τοκογλύφους του ΔΝΤ και της Ευρώπης!

Εκπληκτική επιστολή που λάβαμε από την κ. Ελένη Πρωτόπαπα αμέσως μετά τη δημοσίευση της συνέντευξης Σώρρα, εξηγεί γλαφυρά το πώς στήθηκε το παιχνίδι σε βάρος της Ελλάδος από ΔΝΤ-Παπανδρέου. Ένα σχέδιο το οποίο ευδοκίμησε, με τον Ανδρέα Παπανδρέου να παραδίδει τα κλειδιά της χώρας στους εγκληματίες της διεθνούς τοκογλυφίας. Παράλληλα, η επιστολή της κ. Πρωτόπαπα δίνει απάντηση και στο «γιατί» το πολιτικό σύστημα περιφρόνησε τη σωτήρια πρόταση του Αρτέμη Σώρρα για την εξαγορά του δημόσιου χρέους της Ελλάδος.
Τι λέει λοιπόν η αγαπητή αναγνώστρια της «Ε.Ω»; Ότι το ΔΝΤ στην πραγματικότητα, δεν έδωσε φράγκο για την Πατρίδα μας. (Τον περασμένο Οκτώβριο, είχαμε αποκαλύψει κι εμείς με σχετικό δημοσίευμα, ότι «ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΡΑΓΚΟ ΤΟ ΔΝΤ» !

Ιδού λοιπόν τι αποκαλύπτει η κ. Πρωτόπαπα:


Το δάνειο δεν είναι τίποτα άλλο παρά εικονικά ψηφία που διακινούνται από υπολογιστή σε υπολογιστή. Ψηφία χωρίς αντίκρισμα.

Για αυτόν τον λόγο και οι τράπεζες λυσσάνε να είναι το χρήμα μόνο ψηφιακό. Φρέσκος αέρας και κοπανιστός! Να μην υπάρχει κανενός είδους αντίκρισμα και να μην υπάρχει τίποτα που θα μπορεί να αποδείξει ότι δεν το έχουν κι ότι διακινούν αέρα. Και χωρίς να παράγουν απολύτως τίποτα, να βάζουν στο χέρι τον πραγματικό πλούτο.

Με το ΔΝΤ όλοι καταλάβαμε πλέον τι έγινε. Κάποιος δέχθηκε να κάνει τη δουλειά τους (σημ. συντάκτη: βλέπε Παπανδρέου), του έστρωσαν το δρόμο με σικέ επιτυχίες, διεθνείς αναγνωρίσεις, όπως αυτή της εκλογής του στη σοσιαλιστική διεθνή όπου θριάμβευσε χωρίς αντίπαλο, την αρχηγεία κόμματος με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Έκαψαν με πυρκαγιές τα δάση όλης της χώρας το 2007, όταν δεν πέτυχε η εκλογή του στην κυβέρνηση, προσπάθησαν να οργανώσουν εμφύλιο το 2008 για να αποσταθεροποιήσουν την κατάσταση (Δεκεμβριανά στην Αθήνα) και να τον επιβάλουν. Δεν πέτυχε κι επανέλαβαν την ίδια συνταγή και το '09 με ένα… κοράνι, δεν πέτυχε και τέλος απείλησαν το καθεστώς να παραιτηθεί και ξανάκαψαν για να είναι σίγουροι ότι θα κυβερνήσει ο άνθρωπός τους.

Ο άνθρωπός τους κανόνισε να βάλει άτομο του ΔΝΤ στην προεδρεία της ΕΛΣΤΑΤ, κανόνισε να ανοίξει το δρόμο για την σπέκουλα του αιώνα με το Τ10, γυρνούσε ανά την υφήλιο δυσφημώντας την οικονομία της χώρας και τον λαό που μόλις τον είχε ψηφίσει, και με μαγειρεμένο το έλλειμμα του '09 δόθηκε το άλλοθι για να στηθεί η κομπίνα.

Έκανε πανηγυρική υπαγωγή της χώρας στο ΔΝΤ, υπέγραψαν μια δανειακή που δεν κυρώθηκε από την βουλή, γιατί κάποιοι έπρεπε να κάνουν τους αντίθετους, αλλά εφαρμόζονταν κοινή συναινέσει οι όροι της, κι άρχισε να δίνεται το «δάνειο».

Το είδατε ποτέ εσείς αυτό το δάνειο; Έχουμε δει πού «εκταμιεύεται» και τι «εκταμιεύεται»;

Τι νομίζετε ότι είναι η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών; Αφού υπάρχουν νόμοι που μπορεί να δανείζουν μέχρι και 10 φορές πάνω από τα αποθεματικά τους! (το είδα να καταγγέλλεται στο youtube) δεν είναι πολύ βολικό αυτό με αποκλειστικά ψηφιακό χρήμα;;;

Μιλάμε για μία τεράστια κομπίνα που είναι πρωτοφανής στα χρονικά μας.

Με το πρόσχημα του "δανείου" ζητούνται τόκοι...

Οι τόκοι όμως, αν το καλοσκεφθείτε δεν έχουν επινοηθεί ποτέ ως χρήμα.

Δηλαδή, αν εγώ η τράπεζα, -ο moneymakeroutoffreshair- σας δανείσω 50 λεπτά και σας ζητήσω να μου επιστρέψετε 60 με τον τόκο, θα πρέπει να σας ξαναδανείσω για να μου αποπληρώσετε το αρχικό δάνειο με τον τόκο, που αποκαλώ πλέον "χρέος" σας.

Αυτοί λοιπόν, μας κάνουν πίστωση με… αέρα κοπανιστό για να πληρώνουμε ανατοκιζόμενους τόκους, σε ένα σύστημα που συνειδητά είναι χτισμένο έτσι ώστε να διαιωνίζει το χρέος και να μην μπορεί ποτέ να αποπληρωθεί!

Και τελικά, ενώ αυτό το κατάλαβα εγώ η πανάσχετη, δεν το κατάλαβε ένας οικονομολόγος του Χάρβαρντ, ένας πρωθυπουργός που είχε σύμβουλο τον καθηγητή του πανεπιστημίου και κουμπάρο του αδελφού του (τον Βαρουφάκη) κι ένα αστέρι της επανάστασης που έγινε μείζων αντιπολίτευση, επειδή είπε ένα μόνο σωστό πράγμα, ότι θα καταργήσει αυτήν την απάτη, αλλά δεν το εννοούσε τελικά και κατέληξε στο "Η Ελλάδα θα πληρώσει το χρέος της".

(Δεν ασχολούμαι με την Αλέκα γιατί το δήλωσε η γυναίκα ότι για όλα φταίει ο καπιταλισμός...)

Έτσι λοιπόν, για να παίρνουμε το δάνειο του …φρέσκου αέρα που φυσικά συνοδεύεται από τόκους και πρέπει να πουλήσουμε τα πάντα.

Κι εδώ, έχουμε το Μεσοπρόθεσμο που κανονίζει πως ό,τι έρχεται στην κυριότητα του ΤΑΙΠΕΔ δεν θα επιστρέψει ποτέ στο Δημόσιο (Γιατί ποτέ; Ποιοι είναι αυτοί που αποφασίζουν για την αιωνιότητα;) αλλά και ότι οι σύμβουλοι της τρόικας θα κανονίζουν τι θα πωλείται και σε τι τιμή, αλλά και σε ποιους!

Και βλέπουμε να πωλούνται πράγματα σε τιμές δωρεάν παραχώρησης.

Και αναρωτιόμαστε: Μα οι σύμβουλοι της τρόικας που μας «δάνεισε» πώς υποδεικνύουν τόσο χαμηλές τιμές πώλησης; Οι «δανειστές» με αυτές τις τιμές δεν θα πάρουν τα λεφτά τους, δεν θέλουν να τα πάρουν; Αφού υποτίθεται ότι μας τα δάνεισαν....

Καθίσταται σαφές από όλα αυτά λοιπόν, ότι οι Δανειστές δεν θέλουν να πάρουν τα χρήματα τους πίσω. Αλλά θέλουν με βάσει το υποτιθέμενο δάνειο να βάλουν στο χέρι τον πραγματικό πλούτο τις χώρας που είναι αρκετά τρις!Το ΔΝΤ είναι μια διεθνής ληστοσυμμορία που αναλαμβάνει εργολαβικά να υφαρπάξει τον πλούτο των χωρών που στοχεύουν οι εργοδότες της.

Στην δική μας περίπτωση, έκανε ένα κονσόρτσιουμ με άλλους δύο, το οποίο ονομάσθηκε τρόικα. Και όλο το πολιτικό σύστημα όπως το είδαμε στη βουλή του 2009, συναίνεσε σ' αυτό το έγκλημα.

Ο αντιμνημονιακός ορυμαγδός κατά την γνώμη μου ήταν ένας αντιπερισπασμός, μια επιχείρηση κοινωνική μηχανικής. Έκαναν θόρυβο για το Μνημόνιο, για να μην υπάρξει χρόνος και κενό να σκεφτεί κανείς, αλλά για δανειακή σύμβαση που ήταν η πηγή του μνημονίου κι εφαρμοζόταν χωρίς να έχει επικυρωθεί από την βουλή, ούτε λόγος!

Ακούγατε να κατηγορούν το μνημόνιο, ακούσατε κανέναν αρχηγό κόμματος να μιλά κατά της δανειακής;;;;

Θυμάστε την δήλωση του αντιπολιτευόμενου Σαμαρά «Θα σεβαστώ τις υπογραφές»; Ποιες υπογραφές εννοούσε; Τις υπογραφές της δανειακής! Και μετά τι είπε; "θα επαναδιαπραγματευτώ κάποιους όρους" του μνημονίου... Το καθεστώς της δουλείας δεν είναι διαπραγματεύσιμη κατάσταση για να επαναδιαπραγματευθείς τους όρους. Ή την δέχεσαι ή όχι.

Μίλησε ο Τσίπρας -σ' όλο εκείνο το καλό γι’ αυτόν διάστημα- ποτέ κατά της δανειακής; Δεν νομίζω...

Κι όταν μίλησε μετά τις εκλογές του Μαΐου στον Κούλογλου κι είπε ότι θα καταργήσει το μνημόνιο, ο Κούλογλου του αντέτεινε «θα σταματήσουν οι δόσεις», για να απαντήσει ο Τσίπρας: «Δεν νομίζω, γιατί τότε δεν θα μπορέσουμε να πληρώσουμε»!!!

Καλή …φούσκα είσαι κι εσύ αγόρι μου....

Κι η παρέα Μπέη- Κασιμάτη- Χρυσόγονου πιστεύω ότι βγήκε για τον ίδιο λόγο, ως επιχείρηση εγχειριδίου κοινωνικής μηχανικής!

Για να προλάβει να καταλάβει το επικοινωνιακό έδαφος από την πιθανή δημιουργία μιας γνήσιας αντιδανειακής έκφρασης. Μίλησαν ποτέ για την δανειακή; Το ερώτημα στο ΣΤΕ το έκαναν για την δανειακή;;; Όχι βέβαια! Το έκαναν για το μνημόνιο! Συνταγματολόγοι είναι οι δύο εκ των τριών, δεν ήξεραν;

Μετά, ανακάλυψα ότι ο Χρυσόγονος είναι φίλος του Βενιζέλου.Και μετά έλαβε χώρα και κοινοβουλευτικό πραξικόπημα και τρικομματική χούντα για να κυρώσουν δεύτερη δανειακή σύμβαση! Και η τιμημένη αριστερά, η επαναστατική, τα αγριογούρουνα, οι κομμάντος, τι έκαναν; Αποκαλούσαν τον δικτάτορα Παπαδήμο «κύριε πρωθυπουργέ».


Ναι, όλο το πολιτικό σύστημα -τουλάχιστον της βουλής του 2009- είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένο κι ελεγχόμενο. Αλλιώς, αυτή η απίστευτη διεθνής απάτη, δεν θα είχε σταθεί.

Πώς είναι δυνατόν να θελήσουν τη βοήθεια του Σώρρα; Δεν μου κάνει εντύπωση η τακτική της σιωπής που ακολουθούν. Πιστεύω ότι είναι η απόλυτη τακτική, για να χαθεί από την επικαιρότητα, γρήγορα κι αθόρυβα. Στην περίπτωση που βλέπουν ότι δεν συμφέρει να επιτεθούν ή να το χλευάσουν, αφήνουν τη σιωπή να το τυλίξει, να ξεχαστεί ήσυχα, όπως η δανειακή...

Την τακτική την έχω δει και κάποιες άλλες φορές: Η μία, ήταν όταν ο μακαρίτης Κακαουνάκης είχε πει ότι η σύναψη κρατικών δανείων ενέχει προμήθεια για τους συνάπτοντες, αλλά κανείς δεν απάντησε.Ακόμα κι η διάψευση θα συντηρούσε την είδηση και δεν ήθελαν να ακούγεται.

Η δεύτερη φορά ήταν, όταν ο υποψήφιος πολιτευτής της ΝΔ, Δριμάλας δήλωσε στο FB "στ' @@ μου αν οι Έλληνες σκοτώνονται αυτοκτονούν ή πεθαίνουν"! Ενώ για την αθλήτριά μας Βούλα Παπαχρήστου είχε στηθεί λαϊκό δικαστήριο, εκεί δεν υπήρξε κανενός είδους δήλωση από πουθενά...

Ίσως τελικά ο Σώρρας να είναι πραγματικά επικίνδυνος γι’ αυτούς!

"Ελεύθερη Ώρα"
triklopodia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου