Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες της ΓΕΝΟΠ

Στον εισαγγελέα οδηγούνται οι 18 συλληφθέντες για την κατάληψη του κτηρίου Πληροφοριακών Συστημάτων της ΔΕΗ. Με επέμβαση των ΜΑΤ έληξε η κατάληψη
Στον εισαγγελέα οδηγούνται σήμερα οι 18 συλληφθέντες για την κατάληψη του κτηρίου Πληροφοριακών Συστημάτων της ΔΕΗ, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Νίκος Φωτόπουλος.
Η κινητοποίηση διαλύθηκε μετά από επέμβαση των ΜΑΤ αργά το βράδυ της Κυριακής. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Νίκος Φωτόπουλος και περί τους 15 ακόμα συνδικαλιστές προσήχθησαν στην Αστυνομία.
Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη οικιακής ειρήνης.
Η κατάληψη ξεκίνησε προκειμένου, όπως ανέφερε η ΓΕΝΟΠ, να βρεθούν και να δοθούν στη δημοσιότητα στοιχεία για σκάνδαλο - όπως υποστηρίζει η Ομοσπονδία- σε σχέση με τις χρεώσεις του τέλους ακινήτων. Με τη κίνηση η ΓΕΝΟΠ δήλωνε επίσης αλληλέγγυα στους συνδικαλιστές των ναυπηγείων Σκαραμαγκά που συνελήφθησαν την περασμένη εβδομάδα για την εισβολή στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Η ΓΕΝΟΠ είχε καταλάβει το μηχανογραφικό κέντρο της ΔΕΗ και πέρυσι το φθινόπωρο προκειμένου να εμποδίσει την έκδοση λογαριασμών με το τέλος ακινήτων.

news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου