Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Μακεδονία:Τι φαντάζεστε ότι ψάχνουν 500.000 άνθρωποι στην Ελλάδα του 2012;

Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλούν τα στοιχεία, που δείχνουν ότι όλο και περισσότεροι κυνηγούν και ελπίζουν... σε ένα θαύμα!

Όλο και περισσότεροι Έλληνες, κυρίως από την κεντρική Μακεδονία, αναζητούν κιούπια με χρυσές λίρες και μπαούλα με πολύτιμα πετράδια, ευελπιστώντας να βγουν από το τέλμα της οικονομικής δυσπραγίας. Σύμφωνα με τον «Τύπο της Κυριακής», υπολογίζεται ότι περίπου 500.000 Έλληνες αναζητούν θησαυρούς ή επιθυμούν να ξεκινήσουν την αναζήτηση.

Είναι χαρακτηριστικό πως το ενδιαφέρον για ανιχνευτές μετάλλων είναι αυξημένο κατά 100% τον τελευταίο ενάμισι χρόνο.«Ο καθένας προσπαθεί να βρει την τύχη του. Είναι γεγονός ότι λόγω της κρίσης ψάχνουν περισσότερα άτομα, τα οποία αναζητούν σανίδα σωτηρίας» αναφέρει ο ιδιοκτήτης καταστήματος με ανιχνευτές μετάλλων Άγγελος Γαβαλάς.

Ο κ. Γαβαλάς επιβεβαιώνει ότι η ζήτηση για μηχανήματα είναι αυξημένη κατά 100%. Ωστόσο, όπως λέει, «δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για τις πωλήσεις μας. Δεν έχουν χρήματα και τα μηχανήματα είναι ακριβά. Οι περισσότεροι ψωνίζουν τους φθηνούς ανιχνευτές των 200 ευρώ. Για έναν καλό ανιχνευτή όμως οι τιμές κυμαίνονται από 1.500 έως και 2.500 ευρώ».
Σύμφωνα με τη νομοθεσία, όποιος ανακαλύπτει θησαυρό δικαιούται το μισό, ενώ το άλλο μισό πηγαίνει στο κράτος.

newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου