Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Η πλανητική ευθυγράμμιση φέρνει παγκόσμιες ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις

Η πλανητική ευθυγράμμιση που πραγματοποιείται στις 3 Δεκεμβρίου του 2012 είναι σπάνια. Η ευθυγράμμιση αυτή συμβαίνει κάθε 2737 χρόνια και δεν θα τη δούμε ξανά τουλάχιστον για 28000 χρόνια. Πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού και ευθυγραμμίζεται με τις πυραμίδες της Γκίζας.
Ξεκινά μία ώρα πριν την ανατολή του Ηλίου, δηλαδή 6 ώρα το πρωί , στο
12ο οίκο. Οι πλανήτες που βρίσκονται σε ευθυγράμμιση είναι οι: Ερμής , Αφροδίτη και Κρόνος. Η ευθυγράμμιση αυτή είναι ένα τέλειο ρολόι και σηματοδοτεί το παρελθόν , το παρόν και το μέλλον της κοινωνίας στο 70%. Αρχίζει ένας νέος κύκλος της πνευματικής εξέλιξης για τους ανθρώπους.
Η αντίθεση Ήλιου - Δία στον 7ο οίκο, σηματοδοτεί τη μοίρα των πολιτικών και την αλλαγή της πολιτικής και κοινωνικής ιστορίας στον πλανήτη. Δίνει το έναυσμα για το νέο εξελικτικό σχέδιο της ανθρωπότητας και τα μεγάλα πολιτικά και οικονομικά γεγονότα που έρχονται. Ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας για να κλείσει έναν κύκλο ζωής και να ανοίξει έναν νέο κύκλο πνευματικής, υλικής, ψυχολογικής ,συναισθηματικής εξέλιξης, φέρνοντας πλήρη αλλαγή.
Ο άνθρωπος θα πρέπει να ξαναβρεί τις ηθικές του αξίες και να θέσει νέες προτεραιότητες στη ζωή τόσο σε επίπεδο αποφάσεων όσο και σε επίπεδο επιλογών. Οι βάσεις του "εγώ" χτίζονται από την αρχή και η φωνή του "εμείς" θα γίνει ακόμα πιο έντονη προκειμένου ο άνθρωπος να γεννηθεί μέσα από τις στάχτες του. Η νέα πορεία που θα χαράξει αυτή η ευθυγράμμιση, θα βοηθήσει τη συνείδηση του πλήθους να αναθεωρήσει σε πολλά πράγματα και να πολεμήσει τα όποια εμπόδια προκειμένου να βγει μπροστά. Τα παλιά πολιτικά και οικονομικά συστήματα σιγά - σιγά σβήνουν. Θα αλλάξουν οι παγκόσμιες "συνήθειες" σε τομείς όπως τεχνολογία , ιατρική κλπ. Ταυτόχρονα όμως, η ανθρωπιστική κρίση που προκάλεσε ο Ουρανός φέρνει κινητοποιήσεις, διαμαρτυρίες , εξεγέρσεις κατά των κυβερνήσεων. Όπως ήδη αναφέραμε, η πνευματική ανάκαμψη και αναγέννηση που θα συμβεί θα φέρει αλλαγές τόσο άμεσα αλλά και έμμεσα τόσο στην Ελλάδα όσο και στις υπόλοιπες χώρες.
Η ευθυγράμμιση αυτή και οι εκλείψεις που πέρασαν , θα προκαλέσουν ισχυρούς ανέμους , τυφώνες, καταρρακτώδεις βροχές και πλημμύρες, ηφαιστειακές εκρήξεις και σεισμούς σε όλο το πλανήτη. Παράλληλα θα δημιουργηθούν επαναστάσεις απέναντι στα λάθη και στα αποτυχημένα πολιτικά και οικονομικά πειράματα. Σκάνδαλα, ψευδό-προφήτες, παραπλανητικές πολιτικές είναι φαινόμενα που θα βγουν στην επιφάνεια αλλά θα φύγουν με την ιδία ταχύτητα που θα έρθουν. Στην Ελλάδα, έχουμε πολιτικά σκάνδαλα, κοινωνικές αναταραχές, πρόωρες εκλογές , δημιουργία νέων κομμάτων. Υπάρχει κίνδυνος διάσπασης του ΣΥΡΙΖΑ. Χώρες που επίσης θα επηρεαστούν είναι: Γαλλία, Πορτογαλία, Ισπανία, Γερμανία, ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή, Νότια Αμερική, Κεντρική Αφρική και Κίνα. Θα υπάρξει κίνδυνος για τον Ομπάμα , τον Πούτιν, Ερντογάν. Επίσης θα δημιουργηθούν μεγάλα πολιτικά γεγονότα στην Τουρκία και Κύπρο. Διασπαση της ΟΝΕ
Η κοινωνία λοιπόν, αλλάζει, οι άνθρωποι αλλάζουν με βίαιο τρόπο, από την επιβολή φασιστικών καθεστώτων και πολιτικών. Έρχεται η αφύπνιση της συνείδησης ώστε οι άνθρωποι να ζήσουν σε ένα καλύτερο κόσμο. Αυτό είναι το μήνυμα της αυριανής ευθυγράμμισης.
« Προδότης δεν είναι μόνον αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα , εν γνώσει του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει…»
Θουκυδίδης ( 460-398π.Χ)


Με εκτίμηση
Μία άλλη άποψη
Περκουλαράκη – Παπανικολοπούλου Δήμητρα (P.M.A.F.A)
Εκπρόσωπος της American Federation of Astrologers
Σύστημα «Semiramis» στο 70%
Τηλ: 6946507500, 2105140963
Link Διαδικτυακής εκπομπής: http://www.ustream.tv/channel/semiramis-dimitra
 
triklopodia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου