Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

40χρονος – διευθυντής σε τεχνική εταιρεία στην Πτολεμαΐδα – έκανε δώρο στο σχολείο, στο οποίο υπήρξε μαθητής, το πετρέλαιο της χρονιάς

Θέλησε να βοηθήσει το σχολείο στο οποίο φοίτησε, αγοράζοντας πετρέλαιο για μία ολόκληρη χρονιά. Το 2ο Γυμνάσιο Ξάνθης με 350 μαθητές συστεγάζεται με το 3ο γυμνάσιο, που έχει 320 μαθητές και οι ανάγκες των δύο σχολείων για πετρέλαιο είναι περίπου 25.000 ευρώ τον χρόνο.
Ο Κ. Α. έδωσε χρήματα στο διευθυντή του 2ου Γυμνασίου Ξάνθης για να αγοράσει πετρέλαιο για τις ανάγκες του σχολείου, γνωρίζοντας πως είχαν πολύ μεγάλο πρόβλημα. «Είναι λάθος να πιστεύουμε ότι το κράτος μας χρωστάει. Εγώ φοίτησα σε δημόσιο γυμνάσιο, πέρασα ωραία χρόνια, οι δάσκαλοι μού έμαθαν πολλά χρήσιμα πράγματα και νομίζω ότι τους χρωστάω. Θέλω να το ανταποδώσω με τις μικρές μου δυνάμεις», λέει ο Κ. Α. στο «Έθνος».
Ο επιχειρηματίας φοίτησε στο 2ο Γυμνάσιο μέχρι να μεταναστεύσει με την οικογένειά του στη Γερμανία. Σήμερα είναι διευθυντής σε τεχνική εταιρεία στην Πτολεμαΐδα και διευθύνων σύμβουλος σε εταιρεία στην Ξάνθη. Πληροφορίες μάλιστα -τις οποίες ούτε επιβεβαιώνει, ούτε διαψεύδει- λένε ότι έχει δώσει χρήματα για την αγορά πετρελαίου και σε σχολείο της περιοχής όπου μένει και εργάζεται, αλλά και σε οικογένειες που έχουν μεγάλη ανάγκη.


kozan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου