Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

ΑΥΤΗ ΤΗ ... "ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ" ΕΧΟΥΜΕ! ΑΥΤΗ ΑΠΕΡΓΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ... ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΤΗΣ!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΣΑΣ ΝΑ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ
Ο/Η Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Εγγραφο-σοκ στη Βουλή..Αφορά καθυστέρηση απονομής ...":

Πόπη, αυτή είναι η υπόθεση που λες.
Στη «λαιμητόμο» του παρακράτους η δικαστικός Μαρία Μαργαρίτη, 2007

Στη «λαιμητόμο» του παρακράτους η δικαστικός Μαρία Μαργαρίτη (Η είδηση «πνίγηκε» από τα ΜΜΕ)
Η δικαστής Γρεβενών κα Μαρία Μαργαρίτη, εκδιώχθηκε κακήν κακώς από το δικαστικό σώμα, όταν έβγαλε στην φόρα παρτίδα κονδυλίων που προορίζονταν ως οικονομική ενίσχυση σε σεισμοπαθείς, τα οποία κατασπαράχθηκαν από κρατικούς και παρακρατικούς φορείς.

Παράλληλα, ξεμπρόστιασε ολόκληρο το δικαστικό σώμα, αποκαλύπτοντας τον ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ.
Εκατοντάδες ανήλικοι έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά (και πολλές φορές έναντι αμοιβής που απολαμβάνουν δικαστικοί και άλλοι μεσάζοντες) σε μυστικό χώρο, ειδικά διαμορφωμένο εντός των δικαστηρίων!

Η κα Μαρία Μαργαρίτη, προέβη σε απεργία πείνας έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, ζητώντας την πλήρη αποκατάστασή της και την ανάδειξη των παραπάνω θεμάτων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο θέμα μέχρι αυτή την στιγμή ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΜΕΣΟ, παρά μόνο από το BBC, ενώ στοYouTube η μαζική διανομή του βίντεο δεν επιτρέπεται (αναγράφεται η ένδειξη ‘Embedding disabled by request’).
Δυστυχώς η τηλεόραση μόνο ρόλο υπνωτισμού παρέχει στην κοινωνία μας. Το μόνο που δείχνουν και το μόνο που μαθαίνουμε είναι το DVD του Μάκη και ποιος θα γίνει παπάς στη θέση του παπά.
Αν μπορούμε να αντιδράσουμε κάπως με τα εφόδια που διαθέτουμε, είναι να ενημερώσουμε όσους περισσότερους μπορούμε μέσω του Internet. Τέτοια mail πρέπει να γίνονται forward.
Παρακαλώ στείλτε το σε όσους μπορείτε.

Αυτή η είδηση ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΑΦΤΕΙ επειδή το θέλουν τα συμφέροντα τους.

Κοσμάς Ν. Ζαχαράτος
δικαστής Γρεβενών

πηγή
και ένα από τα σχόλια της Σοφίας του olympia για το θέμα,

Σοφία είπε
Ιουλίου 8, 2011 στο 1:29 μμ
Αυτά αν δεν κάνω λάθος έλαβαν χώρα τον Δεκέμβριο του 07!!!

Η κυρία αυτή υπέστη και επιθέσεις μέσα στο ίδιο της το σπίτι!! Όπου μπήκαν άγνωστοι που ..
αν δεν κάνω λάθος την είχαν δέσει φιμώσει και κουρέψει σε ένα τελετουργικό ιδιωτικής διαπόμπευσης
Και όλο αυτό για να πηδάνε παιδάκια οι δικαστιάρηδες!!!
Οι “θεματοφύλακες του νόμου” που δεν είναι άλλο από παιδεραστές και εγκληματίες.

Να γιατί οι εισαγγελάρες ξύνονται όταν ρημάζεται η χώρα γιατί τα πιάνουν ή γιατί τους εχουν στο χέρι τα κυκλώματα που τους προμήθευαν ανήλικα και τα κυκλώματα προφανώς έχουν την ίδια πηγή από την οποία κατευθύνονται και οι μαριονέτες της βουλής!!!!

Για αυτό βοούν τα πεζορόμια και δεν κουνιέται φύλο. Για αυτό ο φασιστογιωργάρας και τα αδελφάκια του αδιαφορούν που γίνεται γνωστή η δράση τους, γιατί τα διεφθερμένα δικαστούδια τα κρατάνε απ’ τα @@@δια!

Για αυτό τη γυναικούλα που φώναζε την πέταξαν έξω απο το δικαστικό σώμα.
Κι έχεις και το σούπερ νόβα τον παπουτσέλο που εκρήγνυται στο θεατράκι της βουλής γιατί κάποιος απειλεί την κιουρία κοκοβίκου και τα κοκοβικάκια.

Τα παιδάκια που τα πηδάνε οι αντιστασιακοί παιδεραστάδες στους ναούς της πορνείας, γιατί αυτό φαίνεται ότι καταντήσαν τα δικαστήρια, δεν έχουν πατέρα να εκραγεί και να πάρει τα κεφάλια όλων αυτών των λεχριτών που έχουν διατελέσει υπουργοί δικαιοσύνης και προστασίας των προαγωγών και των παιδεραστών.

Και για όσους δεν το έμαθαν Ο δικαστής Καλούσης αθωώθηκε από τους συναδέλφους της κας Μαργαρίτη, ακόμα και για το ανακριβές πόθεν έσχες του, είναι εξω και απολαμβάνει όλες του στις δραστηριότητες….

Να έχετε εμπιστοσύνη στην “ελληνική” “δικαιοσύνη”….
 
 
triklopodia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου