Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΩΝ ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ Ν. ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ. Περιόδευσε ανενόχλητος στα Πομακοχώρια

Για την παρουσία πυρήνων Γκρίζων Λύκων σε διάφορες περιοχές της ελληνικής Θράκης έχουμε επανειλημμένα γράψει στο παρελθόν. Τα δημοσιεύματά μας, για τα χωριά Οργάνη και Δρανιά (φ. 38 και 40), είχαν κάνει αίσθηση. Είχαμε μάλιστα αποκαλύψει ότι έναν νεαρό που εμφανίστηκε στο διαδίκτυο με το σήμα των Γκρίζων Λύκων, τον είχε προσλάβει στην πρώην κοινότητα Οργάνης, ο «κολλητός» του Ευρ. Στυλιανίδη, κοινοτάρχης με τη ΝΔ, γιατρός στο νοσοκομείο Κομοτηνής, Μεχμέτ Εμίνογλου. Φυσικά, καμία αντίδραση δεν υπήρξε και μάλιστα ο Μ. Εμίνογλου επιβραβεύθηκε, αφού ήταν υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στον πρώτο γύρο των πρόσφατων εκλογών.
Είχαμε επίσης αναφέρει και την ύπαρξη απεικόνισης της αποσχιστικής σημαίας της «Δυτικής Θράκης» (φ.37), που είχαν ζωγραφίσει «άγνωστοι» στο χωριό Αρίσβη του ν. Ροδόπης, ενώ είχαν προηγηθεί την ίδια εποχή συνθήματα μίσους γραμμένα στη χριστιανική συνοικία εναντίων των χριστιανών κατοίκων, καθώς και εμπρησμοί σπιτιών χριστιανών συμπολιτών μας στο χωριό Άρατος. Κατά καιρούς έχουν υπάρξει και φήμες (καθώς τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα) για την ανακάλυψη κρυπτών με πολεμικό οπλισμό στους νομούς Ροδόπης και Έβρου. Η ύπαρξη Γκρίζων Λύκων είναι μια πραγματικότητα για όσους ασχολούνται με τα μειονοτικά θέματα.
Νεαροί, διδάχθηκαν από φανατικούς πράκτορες της Άγκυρας το μίσος για την Ελλάδα και τις πεποιθήσεις των Γκρίζων Λύκων και έχουν οργανωθεί σε μικρούς πυρήνες σε χωριά της ελληνικής Θράκης.
Έτσι, δεν προκαλεί καμιά εντύπωση που πριν από λίγες ημέρες το «εθνικά υπερήφανο» ελληνικό κράτος, που δεν δέχεται (στα λόγια βέβαια) καμία πρόκληση από πλευράς Τουρκίας, κατάπιε αμάσητη την επίσκεψη του φασίστα, του αρχηγού της δολοφονικής οργάνωσης των Γκρίζων Λύκων, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, στην ελληνική Θράκη.
Ο Μπαχτσελί έσπευσε να επισκεφτεί στις 27.06.12, το Πομακοχώρι Μεγάλο Δέρειο, το οποίο εξελίσσεται σε νέο κέντρο εκτουρκισμού στον Έβρο, ακολουθώντας τα βήματα του Εχίνου και της Οργάνης. Το πρόγραμμα του Μπαχτσελί περιλάμβανε επισκέψεις στο δημαρχείο Αρριανών και σε διάφορους παράνομους τουρκικούς συλλόγους σε Κομοτηνή και Ξάνθη (απείρου κάλλους είναι οι φωτογραφίες που έβγαλε με τον «άγιο» Αμέτ Μετέ). Ούτε μία οργανωμένη, μαζική διαμαρτυρία δεν καταγράψαμε από τους χριστιανούς συμπολίτες μας για το θέμα αυτό (πλην κάποιας αυθόρμητης αντίδρασης στην Ξάνθη). Φυσικά, στο πρόγραμμά του δεν παρέλειψε να περιλάβει και την Καβάλα, για την οποία επανειλημμένα έχουμε αναφέρει ότι αποτελεί τον νέο στόχο του τουρκικού εθνικισμού στην περιοχή.
Σιωπηλά και τα αθηναϊκά ΜΜΕ, που επί ημέρες δεν έβγαλαν τσιμουδιά για την παρουσία του φασίστα. Από τα κόμματα της αριστεράς, διαβάσαμε κάποιες ανακοινώσεις τοπικών οργανώσεων που μιλούσαν για εθνικισμό «ένθεν κακείθεν» του Έβρου! Τα σχόλια για το εύρος της βλακείας που περιέχουν οι ανακοινώσεις περιττεύουν…
Μόνο όταν στη Θεσσαλονίκη, έξω από το μαϊμού – σπίτι του Μουσταφά Κεμάλ έγιναν επεισόδια μεταξύ Κυπρίων φοιτητών και μελών της Χρυσής Αυγής με την αστυνομία, τότε και μόνο τότε, αναγκάστηκαν τα «δημοκρατικά» κανάλια να  «παίξουν» το θέμα αυτό.

zagalisa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου