Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Το DNA "μαρτύρησε" τον εκτελεστή της Πάρου - Ο 30χρονος είναι γνώριμος της αντιτρομοκρατικής

- Το δείγμα DNA του 30χρονου ταυτοποιείται με αυτό από τα αντικείμενα που βρέθηκαν στο σημείο της ληστείας
- Εξετάζεται η συμμετοχή του σε τρομοκρατική οργάνωση
- Δεν έχουν δοθεί τα στοιχεία του στη δημοσιότητα
- Κρατάει το στόμα του κλειστό και δεν συνεργάζεται με την αστυνομία
- Τα στοιχεία που οδήγησαν την αστυνομία στα ίχνη του

Ο φερόμενος ως εκτελεστής της Πάρου είναι ένας 30χρονος άντρας ο οποίος προσήχθη σήμερα μεσημέρι από την αντιτρομοκταική υπηρεσία στην περιοχή Μοναστηράκι στο κέντρο της Αθήνας και μέχρι αυτήν την ώρα βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας.

Ο 30χρονος δεν είναι καθόλου συνεργάσιμος και κραταέι το στόμα του κλειστό. Αρνούνταν να δώσει δείγμα DNA και δαχτυλικά αποτυπώματα. Ωστόσο τα στοιχεία που έχει στα χέρια της η αστυνομία φαίνεται πως είναι ικανά προκειμένου να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, το δείγμα από το γενετικό υλικό του 30χρονου άνδρα, μετά από εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών, ταυτοποιήθηκε με αυτό που βρέθηκε στα αντικείμενα από το σημείο της αιματηρής ληστείας στη Νάουσα. Συνεπώς, η αστυνομία είναι πλέον δ\σίγουρη πως στα χέρια της εχει τον εκτελεστή της Πάρου και σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται και κοντά στα ίχνη των υπόλοιπων δραστών.

Ο 30χρονος που συμμετείχε στην αιματηρή ληστεία της Πάρου και δολοφόνησε εν ψυχρώ τον 53χρονο οδηγό ταξί είναι γνώριμος της αντιτρομοκρατικής, κινείται στον αντιεξουσιαστικό χώρο και σύφωνα με πληροφορίες εξετάζεται η συμμετοχή του σε τρομοκρατικές οργανώσεις.

Το βασικό στοιχείο που φαίνεται να οδήγησε την αστυνομία στα ίχνη του του 30χρονου είναι ένα καπέλο και το γενετικό υλικό που βρέθηκε πάνω σε αυτό.

Δείτε το βίντεο




newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου