Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Αλβανός μεγαλέμπορος ναρκωτικών με “πράσινες” πλάτες, απειλεί άνδρες της ΕΛΑΣ με …μετάθεση!

Διαστάσεις εκρηκτικού σκανδάλου παίρνει στην Κέρκυρα η υπόθεση του Αλβανού μεγαλοκακοποιού…
Stefan Kolonja, αφού φαίνεται να κάλυπταν τη δράση του κρατικοί αξιωματούχοι και συγγενείς πολιτικών προσώπων του νησιού!
Ο Kolonja το 1999 είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 7 ετών για εισαγωγή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών, ενώ το δικαστήριο του είχε επιβάλει και ισόβια απέλαση από τη χώρα μας.
Αφού εξέτισε την ποινή του, κατάφερε με διάφορα δικονομικά κόλπα να καθυστερεί την υλοποίηση της δικαστικής του απέλασης στην Αλβανία.
Παράλληλα, στο νησί απέκτησε «υψηλές» διασυνδέσεις και συνέχισε απρόσκοπτα τις παράνομες δραστηριότητές του. Τον Οκτώβρη του 2011 σχηματίστηκε εις βάρος του και νέα δικογραφία για κακουργηματική απάτη, αφού ως εγκέφαλος εγκληματικής οργάνωσης αγόραζε με ακάλυπτες επιταγές εκατοντάδες ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές και στη συνέχεια μεταπωλούσε τα προϊόντα αυτά σε τρίτους εισπράττοντας μετρητά (ριχτάδικο).
Το συγκλονιστικό είναι, ότι την αποθήκη, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα «προϊόντα εγκλήματος», ο Stefan Kolonja και η συμμορία του την είχαν νοικιάσει από αξιωματικό της Κρατικής Ασφάλειας!!!
Όταν μάλιστα ο Αλβανός μαγαλοκακοποιός ήταν κρατούμενος για την συγκεκριμένη υπόθεση στα αστυνομικά κρατητήρια, τον είχε επισκεφθεί ο αδελφός πολιτικού του ΠΑΣΟΚ, με τον οποίο διατηρούσε στενές φιλικές σχέσεις.
Το directnews.gr στις 10-11-2011 είχε αναφερθεί στην υπόθεση (διαβάστε εδώ) καλώντας την τότε ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ να διεξάγει έρευνα.
Αντί να γίνει αυτό όμως, απομακρύνθηκαν οι αστυνομικοί που σχημάτισαν την δικογραφία σε βάρος του Kolonja ενώ ο ίδιος αφέθηκε ελεύθερος…
Τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου, ο Άρειος Πάγος απέρριψε αμετάκλητα την αίτηση του Kolonja για αναίρεση της απόφασης που διέταζε την απέλασή του και έτσι συνελήφθη και πάλι.
Στα κρατητήρια όπου οδηγήθηκε, δεχόταν παράτυπα πολύωρες επισκέψεις από τον αδελφό του πολιτικού του ΠΑΣΟΚ, ενώ κάποια στιγμή αισθάνθηκε… αδιαθεσία και τον μετέφεραν σε μονόκλινο δωμάτιο της καρδιολογικής μονάδας του Νοσοκομείου Κέρκυρας και όχι στον ειδικό θάλαμο κρατουμένων, όπως ορίζει ο νόμος.
Ωστόσο, το κόλπο με την καρδιά «δεν έπιασε», αφού ο ιατροδικαστής της πόλης γνωμάτευσε ότι δεν έχριζε νοσηλείας και ότι μπορούσε να απελαθεί στην Αλβανία.
Επειδή η υπόθεση του Kolonja έχει μεγάλο βάθος, καλούμε τον υπουργόΝίκο Δένδια που κατάγεται από την Κέρκυρα, να διατάξει την διενέργεια έρευνας, για τις διασυνδέσεις που είχε με κρατικούς αξιωματούχους.
Για σήμερα, θα πούμε απλώς στον κύριο υπουργό, ότι ο Kolonjaαπείλησε ευθέως τους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν προκειμένου να απελαθεί, ότι σύντομα θα μετατεθούν από την υπηρεσία τους!
Ευχόμαστε να μην επαληθευτούν τα λεγόμενά τους, γιατί αλλιώς θα επανέλθουμε με στοιχεία και ονόματα.
www.directnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου