Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Ο γαλάζιος ..ΑΚΗΣ θα καταστρέψει τον ..ΣΑΜΑΡΑ.

Στα χέρια της εδώ αντιπροσωπείας της Τρόικας βρίσκεται ήδη ο φάκελος- πυρηνική βόμβα του ΣΔΟΕ που αφορά ιστορικό στέλεχος της ΝΔ με ρόλο κλειδί στη λειτουργία της πολιτικής ζωής του τόπου. Τρανός και σπουδαίος. Υπουργός σε νευραλγικό πόστο. Ξέρουν ότι μετέφερε χρήματα, μαύρα μεσάνυχτα, στην Ελβετία. Ξέρουν και με ποιον τα μετέφερε. Αυτή είναι η μεγάλη πλάκα!
Τελικός αποδέκτης του φακέλου είναι ο Πολ Τόμσεν ενώ ένας αντίστοιχος φάκελος ταξιδεύει ήδη στη Γερμανία, μέσω διπλωματικών πηγών αλλά και στις Βρυξέλλες.
Οι άνδρες του ΣΔΟΕ πάτησαν τον κόκκινο κουμπί και αποδέσμευσαν τους πυραύλους για δύο λόγους: Ο πρώτος ήταν η καρατόμηση του Διώτη, η οποία εκτιμούν ότι έγινε εξαιτίας του «γαλάζιου Άκη» ο οποίος αντί να βρίσκεται στον Κορυδαλλό, μέσα από θεσμικό ρόλο επηρεάζει τη λειτουργία της δημοκρατίας.
Ο δεύτερος λόγος έχει να κάνει με το κουκούλωμα των υποθέσεων από την Δικαιοσύνη.
Οι άνδρες του ΣΔΟΕ ισχυρίζονται ότι στέλνουν "δεμένες" υποθέσεις στην Δικαιοσύνη αλλά συγκεκριμένοι δικαστές καθώς ανώτεροί τους φροντίζουν να ρίξουν στα μαλακά τους εμπλεκόμενους.
Συγκεκριμένα ονόματα δικαστών εμπεριέχονται στους φακέλους που θα πάρει στα χέρια του τόσο ο Τόμσεν, όσο και η Μέρκελ αλλά και οι Βρυξέλλες.
Το πιο πιθανό είναι η Γερμανίδα καγκελάριος να υποδεχθεί τον Σαμαρά στις 24 Αυγούστου με τον φάκελο –πυρηνική βόμβα του ιστορικού στελέχους της ΝΔ σε περίοπτη θέση.

ixnos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου