Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΤΟ ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑ...!!! ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΓΑΔΑ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΠΟΥ ΣΑΚΑΤΕΨΕ ΤΗΝ 15ΧΡΟΝΗ ΜΥΡΤΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ...;;;


ΔΕΝ ΤΟ ΓΛΙΤΩΝΕΙ ΤΟ ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑ...


Συγκλίνουσες πληροφορίες και ενδείξεις, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο Πακιστανός που φέρεται ως βασικός ύποπτος για την κακοποίηση της 15χρονης στην Παρο, βρίσκεται ή ανακρινόμενος στην ΓΑΔΑ, ή με κάποιον άλλο τρόπο σε επικοινωνία με τις αρχές, με το πρώτο ενδεχόμενο να πιό πιθανό.




Η πληροφορία διακινείται από εχθές το βράδυ με το εξής περιεχόμενο:
Ο αλλοδαπός, εργαζόταν ως κηπουρός σε γειτονική τουριστική επιχείρηση και το δωμάτιό του βρισκόταν σε απόσταση μερικών δεκάδων μέτρων από το σημείο που κακοποιήθηκε η 15χρονη. Λίγες ώρες μετά από το φρικιαστικό περιστατικό, ο ύποπτος έφυγε εσπευσμένα από το νησί με προορισμό την Αθήνα (όπου προσήχθη στο ΑΤ Ομονοίας για άσχετο λόγο με το συμβάν και προέκυψαν τα άλλα στοιχεία). Ο ίδιος επικαλείται ασθένεια συγγενικού του προσώπου. Όμως, υπάρχει και ένα άλλο στοιχείο: Η μητέρα του θύματος είπε ότι είδε να περνά από το σημείο της επίθεσης ένα νεαρός με άσπρο παντελόνι και πολύχρωμο πουκάμισο. Η περιγραφή και τα ρούχα, ταιριάζουν με την εμφάνιση που είχε εκείνη την ημέρα, σύμφωνα με άλλες μαρτυρίες, ο νεαρός Πακιστανός.

Όμως το χαρακτηρίστικότερο όλων είναι απόσπασμα του καθεστωτικού "Βήματος", του γνωστού συγκροτήματος που επιβιώνει με όλες τις καταστάσεις και το οποίο αναφέρει:  
Οι ίδιες πηγές (σ.σ. εννοεί Αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ.) αναφέρουν ότι ο 21χρονος αλλοδαπός, προκειμένου να εξηγήσει την εσπευσμένη αναχώρηση του, επικαλέσθηκε ασθένεια συγγενικού του προσώπου. Πάντως αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ συνεχίζουν τους διαδοχικούς ελέγχους DNA αλλά και ανακρίσεις άλλων προσώπων σχετικά με την εγκληματική επίθεση.


Και το παραπάνω πιστοποιεί ότι οι Αρχές έχουν ήδη επικοινωνία με τον Πακιστανό με πιθανότερο βέβαια να τον έχουν ήδη στα χέρια τους και να μην μιλάνε μαζί του από το κινητό... Αν συμβαίνει αυτό και ο λόγος της μη δημοσιοποίησης του, είναι να περάσει λίγο ακόμη καιρός να μπούμε πιό κοντά στον Δεκαπενταύγουστο για να την περάσουμε πιό γλυκά προς τα έξω και να αποφύγουμε και σοβαρές απηχήσεις ή αντιδράσεις, ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ... 



Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο δράστης δεν το γλιτώνει το λιντσαρισμα, πριν τις φυλακές ή μέσα σε αυτές...




"ΣΤΟΧΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου