Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Η εξαπάτηση της "LARA"Wash Ball" συνεχίζεται με τις πλάτες του Κράτους...

και την φάτσα της Βίκυς Χατζηβασιλείου.
Εδώ και 1,5 μήνα η Γ.Γραμματεία του Καταναλωτή  ανακοίνωσε ότι (παρ όλο που γνωρίζει ότι η μαγική  μπάλα πλυσίματος χωρίς απορρυπαντικό είναι ΑΠΑΤΗ), είχε αναθέσει σε επιστημονικούς φορείς  να διερευνήσουν την "κομπίνα" το προϊόν της οποίας διαφημίζεται καταιγιστικά στη τηλεόραση.


Αιχμή της καμπάνιας-παραπληροφόρησης είναι μέχρι σήμερα η γνωστή τηλεπερσόνα Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία δηλώνει στο πολύλεπτο σποτ (εν γνώσει των συνεπειών του Νόμου, αφού είναι απόφοιτος Νομικής) ότι στην ερώτηση τάχα μου των "οπαδών" της αν έχει δοκιμάσει η ίδια το προϊόν, απαντά  ΝΑΙ, και μάλιστα έμεινε έκπληκτη από το αποτέλεσμα!
 

Δεν  ξέρουμε πόσα χρόνια χρειάζονται οι Κρατικοί επιστήμονες να αποφανθούν κάτι που οι συνάδελφοί τους στο εξωτερικό διαπίστωσαν ΕΔΩ  και ΧΡΟΝΙΑ.Ούτε μπορούμε να καταδείξουμε ποιοι πολιτικοί προστατεύουν τον επιχειρηματία -τέως Οζονοθεραπευτή , που έχει πλημμυρίσει την Ελλάδα με άχρηστα και επικίνδυνα TV Junks.
 

Όταν όμως τελικά  στη Ελλάδα  ξυπνήσει επιτέλους η Γενική Γραμματεία του Καταναλωτή , και δεν απαιτήσει τη επιστροφή των χρημάτων στα θύματα που αγόρασαν της μαγική μπάλα πλυσίματος, θα επιδιώξουμε  την ποινική δίωξη της tele- κυρίας του pira paketo, που εγγυήθηκε την αποτελεσματικότητα της Lara Wash Ball.
 

Όμως για να αποδείξουμε την κοροιδία ΑΠΛΑ δείτε στη δεξιά φωτό (από σημερινή διαφήμιση) όπου το μαγικό προϊόν από 39 ευρώ μας το χαρίζουν τώρα μόνον για  9!
 

Σε αυτά συμπεριλαμβάνεται α)ο ΦΠΑ (μείον 2 ευρώ)
 

β) Το στικ εξαφάνισης Λεκέδων (αξίας 12 ευρώ)
 

γ) Τα έξοδα αποστολής  (μείον 5 ευρώ) ΣΥΝΟΛΟ 17 ευρώ (δώρα)
 Μείον 9,99 η μπάλα , η πραγματική αξία του προϊόντος είναι  = ΜΕΙΟΝ 7 ευρώ .
Είπαμε είναι μαγικό!
 

Μπράβο Βίκυ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου