Σάββατο, 14 Ιουλίου 2012

Βαλτική Θάλασσα:Θεωρείες για μυστικό όπλο των Ναζί

Δύτες που εξερευνούν το αντικείμενο ενός «σχήματος UFO» στη Βαλτική θάλασσα λένε ότι το περίεργο, κυρτό αντικείμενο μπορεί ενδεχομένως να είναι ένα μυστικό όπλο των Ναζί η κάποια συσκευή τους που έχει χαθεί κάτω από τα κύματα στο τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

Οι σαρώσεις από τα Sonar έχουν δείξει ότι η συσκευή αυτή είναι 10ft πάνω από τα βυθό και οι διαστάσεις της είναι 200ft πλάτος και 25ft ύψος και μέσα από υποθέσεις που γίνονται λέγεται ότι θα μπορούσε να είναι η βάση ενός όπλου για υποβρύχια.


Τώρα, όμως, πρώην Σουηδός αξιωματικός του ναυτικού του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου και εμπειρογνώμονας, ο Anders Autellus έδειξε ότι η δομή - μέτρησης 200ft πλάτος και 25ft ύψος θα μπορούσε να είναι η βάση μιας συσκευής που αναπτύχθηκε για να εμποδίσει Βρετανούς και Ρώσους σε υποβρύχιες κινήσεις στην περιοχή.

Το μεγάλο άγνωστο αυτό αντικείμενο θα μπορούσε να είναι ένα από τα πιο βασικά ιστορικά ευρήματα των τελευταίων ετών.

Ο Autellus ισχυρίζεται ότι έχει κατασκευαστεί με τέτοιο τρόπο και είναι αρκετά ενισχυμένο για να προκαλεί σύγχυση στα ραντάρ κάτι που θα μπορούσε να διευκρινίσει γιατί ο εξοπλισμός της ομάδας της κατάδυσης επανειλημμένα απέτυχε κοντά στο αντικείμενο μυστήριο.
Η θέση της θα ήταν πολύ σημαντική για τη γερμανική πολεμική μηχανή μιας και αυτή η συσκευή επισκιάζει οτιδήποτε βρίσκεται μπροστά της ή πολύ κοντά της και αποτελεί μία ουσιαστική ανακάλυψη ενός μυστικού όπλου

Ο εξερευνητής Στέφαν Hogeborn - ο οποίος μελετά τις εικόνες της καταδυτικής ομάδας - συμφώνησε: Είναι μία καλή θεωρία για την απάντηση σε αυτό το μυστήριο. Το αντικείμενο βρίσκεται ακριβώς κάτω από μια ακτοπλοϊκή γραμμή.

Στις 9 Ιουλίου,η ομάδα του Ocean X αναχώρησε για τη δεύτερη αποστολή της για να λύσει το μυστήριο σχετικά με την ανωμαλία στη Βαλτική Θάλασσα. Το πλήρωμα θα επιστρέψει στην ακτή 21 Ιουλίου με νεότερες εξελίξεις
 
apocalypsejohn

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου