Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ... "ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΑΧΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ... ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ... ΚΙ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΥΣ..."ΒΙΝΤΕΟ

Η ξεχασμένη στρατιωτική δύναμη στο Αφγανιστάν από την στρατιωτική και πολιτική ηγεσία.


''Συγχαρητήρια'' στην Στρατιωτική ηγεσία για την μέριμνα του στρατιωτικού προσωπικού που βρίσκεται στο Αφγανιστάν για τους παρακάτω λόγους.

α) Το επίδομα επικινδυνότητας που χωρίς να ενημερωθεί το ΤΕΣΑΦ με την τοποθέτηση του για το καθεστώς του παραπάνω επιδόματος δεν έχει δοθεί ακόμα.

β) Που δόθηκαν υποσχέσεις, πριν τις δύο εκλογικές αναμετρήσεις, ότι θα καταβληθεί δείχνοντας ξεκάθαρα ότι και η στρατιωτική ηγεσία είναι ένα πραγματικό γρανάζι τις πολιτικής σάπιας ζωής του τόπου μας.

γ) Που παρ όλες τις δυσκολίες και τις εκκλήσεις των οικογενειών μας πίσω στην πατρίδα, κανένας Δκτής Μονάδος, Δκτής Σχηματισμού δεν επέδειξε ούτε καν το στοιχειώδες ενδιαφέρον για το πώς πορεύονται οι οικογένειες μας από την υποτιθέμενη Μεγάλη Στρατιωτική Οικογένεια.

''Συγχαρητήρια'' στην στρατιωτική ηγεσία για το επιχειρησιακό της ενδιαφέρον για τους παρακάτω λόγους.

α) Την 15 Απριλίου 2012 και ενώ όλοι στην πατρίδα μας ζούσαν ήρεμες οικογενειακές στιγμές, οι στρατιωτικοί μας στο Αφγανιστάν, δέχονταν σφοδρή επίθεση με πυρά από Ταλιμπάν, όπου με ανδρεία και αυταπάρνηση όχι μόνο καθήλωσαν τους τρομοκράτες αλλά έσωσαν και μεγάλη Γαλλική φάλαγγα που βρισκόταν πλησίον του στρατοπέδου όπου διαμένουν οι Ελληνικές δυνάμεις.

Αποτέλεσμα των παραπάνω ήταν να δοθούν συγχαρητήρια από το Στργο Δκτή της ISAF, Ενώ η Ελληνική στρατιωτική ηγεσία, όχι μόνο δεν παρευρεθεί στον χώρο τις επόμενες ημέρες, για να εμψυχώσει τις δυνάμεις μας αλλά υποβάθμισε το γεγονός , μη δίνοντας οποιαδήποτε σημασία.

Ως εκ τούτου διαφαίνεται από τα παραπάνω όχι μόνο η έλλειψη ικανής Διοικήσεως στον επιχειρησιακό χώρο αλλά και η παντελής έλλειψη ενδιαφέροντος για την ύπαρξη και ενθάρρυνση ικανών συγκροτημένων μονάδων.

''Συγχαρητήρια'' στην στρατιωτική ηγεσία και στους νομικούς τους συμβούλους για την τήρηση του προκαθορισμένου χρόνου επαναπατρισμού. Σύμφωνα με την πάγια διαταγή η οποία προβλέπει 6μηνη παραμονή και ένα μήνα εκπαίδευσης για τις δυνάμεις μας στις ειρηνευτικές αποστολές, όχι μόνο έχουμε μπει στην διαδικασία καθυστερήσεως αλλά μας εμπαίζουν θέτοντας σε κίνδυνο τη σωματική και ψυχολογική υγεία των ιδίων και των οικογενειών τους αφού 15 ημέρες πριν τον επαναπατρισμό τους βρίσκονται στην άγνοια για το πότε θα γυρίσουν. Αυτό είναι αποτέλεσμα ανοργανωσιάς και έλλειψη επιχειρησιακού και επαγγελματικού ενδιαφέροντος όλων αυτών ων ικανότατων ανθρώπων που διαχειρίζονται και διοικούν τον Ελληνικό Στρατό.

''Συγχαρητήρια'', σ' όλους σας, ''Συγχαρητήρια''....

 
Αποκλειστικό του ELNEWS-HELLENIC PRIDE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου