Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Στην τσιμπίδα του ΣΔΟΕ πρώην δήμαρχοι και νομάρχες στην Θράκη

«Όταν αποκαλυφθούν τα στοιχεία ο κόσμος θα φρίξει» έλεγε ανώτερο στέλεχος που διενεργεί τους ελέγχους, ενώ το κλιμάκιο αναμένεται να φθάσει στην περιοχή το επόμενο διάστημα

Δεν δικαιολογούνται καταθέσεις που κατέχουν και τα περιουσιακά τους στοιχεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό

Ρεπορτάζ Μελαχροινή Μαρτίδου


Από το απυρόβλητο όπου βρισκόταν μέχρι σήμερα θα αρχίσουν ν’ ανησυχούν πολύ έντονα πρώην δήμαρχοι και νομάρχες της Θράκης ακόμη και μικρών δήμων που εντοπίστηκαν στον δειγματοληπτικό έλεγχο του ΣΔΟΕ για τους αυτοδιοικητικούς ως κάτοχοι πολλών περιουσιακών στοιχείων στην Ελλάδα ακόμη και στο εξωτερικό τα οποία δεν δικαιολογούνται από τις δηλώσεις τους όπως και καταθέσεις που έχουν με σοβαρά χρηματικά ποσά που παραπέμπουν  σε δραστηριότητες που πρέπει να ερευνηθούν.

Ήδη αναμένεται πολλοί πρώην δήμαρχοι να χάσου τον ύπνο τους για τα ποσά αυτά που αν αποκαλυφθούν όπως έλεγε ανώτερο διοικητικό στέλεχος ο κόσμος θα φρίξει!.. 

Η σχετική έρευνα είναι ήδη σε εξέλιξη και αφορά και στην Ροδόπη άτομα υπεράνω υποψίας, δημάρχους και αντιδημάρχους που τώρα δεν βρίσκονται στην εξουσία, πρώην νομάρχη και  άτομα που συμμετείχαν σε εταιρίες ή αναλάμβαναν  δραστηριότητες με διανοίξεις κλπ που στην συνέχεια τα οικόπεδα φιλέτα αξιοποιούνταν κατάλληλα όπως και με καταθέσεις τα ποσά των οποίων δεν μπορούν να δικαιολογηθούν. 

 Μέχρι όμως να ολοκληρωθεί επισταμένα η σχετική έρευνα και να γίνουν οι απαραίτητες ανακοινώσεις δεν μπορεί να γραφεί τίποτα επισήμως αν και γνωρίζουμε τα πρόσωπα γύρω από τα οποία κινείται η σχετική διαδικασία. Τότε πραγματικά οι αποκαλύψεις  που θα γίνουν για το πανελλήνιο θα αφορούν και την περιοχή μας οπότε θα εξηγηθούν πολλά απ’ όσα συνέβαιναν στο τρελό αυτό φαγοπότι.



http://www.xronos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου