Κυριακή, 8 Ιουλίου 2012

ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012 ΚΑΙ ΩΡΑ 19:43:53..;

Ενας νέος Αγρογλυφικός κύκλος φωτογραφήθηκε πάνω απο την περιοχή Manton στο Marlborough, Wiltshire στο Ηνωμένο Βασίλειο το Σάββατο 2 Ιούνίου.
Πιστεύουμε ότι ο σχηματισμός δημιουργήθηκε στις 2 Ιουνίου του 2012 μοιάζει με ενα πολικό ρολόι. Πρόκειται για ένα είδος ρολογιού που δείχνει όχι μόνο το χρόνο, αλλά και την ημερομηνία. Για να αναλύσετε το μήνυμα που απεικονίζεται στο σχηματισμό, θα έπρεπε πρώτα να περιστρέψετε την εικόνα (βλέπε σχήμα. 1)
Στη συνέχεια, θέσαμε την ημερομηνία και την ώρα, έτσι ώστε το πολικό ρολόι που εμφανίζεται στην οθόνη μας να ήταν το ίδιο με εκείνο του σχηματισμού.
Η εναέρια φωτογραφία δεν ελήφθη κάθετα στο σχηματισμό, δεν είμαστε σίγουροι για το χρόνο που εμφανίζεται, αλλά πιστεύουμε ότι τουλάχιστον η ημερομηνία μπορεί να θεωρηθεί σωστή. 
Όταν συγκρίνετε τις εικόνες 1 και 2, μπορείτε να δείτε ότι ο σχηματισμός λέει τα εξής ημερομηνία και ώρα: 19:43:53 για το Σάββατο, 4 του Αυγούστου, 2012. Δεν έχουμε ιδέα τι είναι αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή και τι μπορεί να σημαίνει. Ελπίζω κάποιος να διαπιστώσει γιατί η συγκεκριμένη ημερομηνία αυτή θα πρέπει να είναι σημαντική.

atheatignosi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου