Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΛΕΕΙΝΟ ΚΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ >> ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ '' ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ'' 11,5 ΕΚ, ΕΥΡΩ ΣΕ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ......!!!


Άρμα Πολιτών: «11,5 εκατ. σε Ίδρυμα με πρόεδρο τον αδελφό του Σαμαρά»Απόφαση -πρόκληση και απόδειξη της πλήρους ηθικής κατάρρευσης του πολιτικού συστήματος, καταγγέλλει με δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών, κ. Σωτήρης Στανωτάς «με αφορμή τη σύμβαση της Περιφέρειας Αττικής με την οποία εγκρίνονται 11,5 εκατομμύρια ευρώ για το Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο»

Συγκεκριμένα, ο κ. Στανώτας τόνισε τα εξής: «Την ώρα που οι Έλληνες εξαθλιωμένοι αυτοκτονούν αντιμετωπίζοντας πρόβλημα επιβίωσης, εξαιτίας της πολιτικής του Μνημονίου, την ώρα που η συγκυβέρνηση κατά δήλωσή της, αναζητεί τρόπους μείωσης των δαπανών και εξοικονόμησης χρημάτων, 11,5 εκατομμύρια ευρώ δίνονται για τη βελτίωση της κτιριακής υποδομής, στο Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο!

Η έγκριση της σύμβασης έγινε πριν από λίγες ημέρες οπότε και ετέθη το θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης στο περιφερειακό συμβούλιο για να υπερψηφιστεί από τις παρατάξεις των ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΔΗΜΑΡ, ΛΑΟΣ, ενώ καταψήφισαν το Άρμα Πολιτών και το ΚΚΕ.

Πρόεδρος του Φυτοπαθολογικού Ινστιτούτου είναι ο αδελφός του Πρωθυπουργού κ. Αλέξανδρος Σαμαράς, ενώ στα μέλη συγκαταλέγονται ο κ. Παύλος Γερουλάνος και η κυρία Ευτυχία Παγίδα- Σαμαρά.

Οι συμπτώσεις προφανείς. Οι απορίες εύλογες. Οι απαντήσεις αγνοούνται. Το ίδιο και η αιδώς!

Τα δύο πρώην μεγάλα Κόμματα με τη συμμετοχή και των εξαπτέρυγών τους εξακολουθούν –ακόμη και σε ώρα κρίσης- να αποδεικνύουν με την συμπεριφορά τους την ηθική κατάρρευση του συστήματος εξουσίας που έστησαν σε βάρος του Ελληνικού Λαού».

http://tvxs.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου