Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Εσωτερικές (και προεκλογικές) αυξήσεις 72% από τη ΓΕΝΟΠ - ΔΕH!




Προεκλογικό στην κυριολεξία bonus στον Φωτόπουλο και στη ΓΕΝΟΠ έδωσε υπουργική απόφαση, αποδεικνύοντας σε όλους μας ότι μάλλον ζούμε σε κάποιο άλλο, παράλληλο σύμπαν. Την ώρα που οι καταναλωτές βρίσκονται μπροστά σε νέες αυξήσεις στα τιμολόγια της Επιχείρησης, που η ίδια η Επιχείρηση αντιμετωπίζει προβλήματα, που η ανεργία έχει κτυπήσει κόκκινο, οι «Φωτόπουλοι» της ΔΕΗ αυτοεπιβραβεύονται με το αζημίωτο.

Για του λόγου το αληθές και σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η ίδια η ΓΕΝΟΠ / ΔΕΗ, την Παρασκευή 4 Μάη, δυο μέρες πριν τις εκλογές, «κατάφερε», όπως σημειώνει “να λύσει ένα μέρος του προβλήματος της εκτός έδρας μετακίνησης”.


Συγκεκριμένα, όπως μας πληροφορεί πέτυχε αύξηση στην αποζημίωση για τη διατροφή στα 50 € (από τα 29€) και για τη διανυκτέρευση επίσης στα 50€ (από τα 34€). Δηλαδή στην πρώτη περίπτωση η ποσοστιαία αύξηση είναι της τάξεως του 72,4% και στη δεύτερη 47,05%! 

Και όχι μόνο αυτό. Η ΓΕΝΟΠ κατάφερε όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση να μειώσει τα χιλιόμετρα για την εκτός έδρας μετακίνηση στα 110km από τα 160km όταν η μετακίνηση γίνεται με ΙΧ η υπηρεσιακό αυτοκίνητο και στα 90km από τα 120km όταν η μετακίνηση γίνεται με δημόσιο μεταφορικό μέσο.

Δείτε ΕΔΩ την ανακοίνωση της ΓΕΝΟΠ από την επίσημη ιστοσελίδα.








moneypost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου