Σάββατο 7 Απριλίου 2012

ΚΥΡΙΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΜΑΤ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ... ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ...

Ο καιρός που όλοι μπορούσαμε να πούμε ότι "δε θα μας αγγίξει εμάς η κατάσταση" ή ότι θα βρούμε τρόπο να τα βγάλουμε πέρα πέρασε πλέον για όλους. η τεχνητή κρίση έρχεται με νέους παράλογους φόρους για να μας θυμίσει ότι οι προς το παρόν κρατώντες την εξουσία είναι αδίστακτοι . Συμφωνία με το διάβολο έχουν κάνει και την τηρούν υπνωτισμένοι κατά γράμμα. Πολιτικά ζόμπι που έλκονται από τον πόνο του λαού και το αίμα του έθνους περισσότεροι πολίτες το έχουν νιώσει και διαλέγουν στρατόπεδο. Οι πολίτες ήδη κινδυνεύουν από τη....
μασονική λαίλαπα.
Ο κίνδυνος όμως αντικρίζει πλέον και εσάς. Ο πρώτος πολίτης με όπλο έφτασε στο Σύνταγμα! Ευτυχώς για εσάς έστρεψε το πιστόλι στον εαυτό του. Η κίνηση συμβολική και πολύ πιο επικίνδυνη από όσο μπορούμε να φανταστούμε. Επικίνδυνη γιατί γέννησε ιδέες. Το απεύχομαι αλλά πως μπορείτε να γνωρίζετε από εδώ και πέρα αν από τους χιλιάδες πολίτες που περνούν καθημερινά από το Σύνταγμα... πως μπορείτε να ξέρετε αν κάποιος από όλους αυτούς δε φέρει όπλο και κυρίως προς τα που θα το στρέψει την επόμενη φορά; αξίζουν τα 800, 1000, 1200 ή περισσότερα ευρώ αυτή η πιθανότητα; όσο αυξάνει η πίεση αυξάνουν και οι πιθανότητες για ένα τέτοιο γεγονός. Και δυστυχώς το σύμβολο γεννήθηκε...η ιδέα γεννήθηκε... η πρώτη κίνηση έγινε... από έναν παππού. Η πλατεία Συντάγματος μπορεί να είναι γεμάτη ΜΑΤ αλλά αλώθηκε από μια συμβολική κίνηση με απερίγραπτη δύναμη. αυτό είναι που τρόμαξε το σύστημα. Οι συμβολικές πράξεις!!!

Δυστυχώς στέκεστε ανάμεσα σε δύο κόσμους που ήδη συγκρούονται. Μέχρι τώρα είχατε τη συμπαράσταση του κόσμου γιατί κακά τα ψέματα, παιδιά του λαού είστε οι περισσότεροι και κάνετε μια δουλειά για κάποια χρήματα. Από την άλλη μεριά ο πολιτικός κόσμος που σας έχει χεσμένους, αναλώσιμους έτσι και αλλιώς.

Όμως χάσατε την συμπαράσταση του κόσμου και οι πολιτικοί θα σας θυσιάσουν πολύ άνετα όταν έρθει η ώρα. Όλοι χρειαζόμαστε εργασία και είναι θεμιτό να προσπαθείτε να επιβιώσετε και εσείς.

Όμως έχετε χάσει το μέτρο... Υπάρχουν στη ζωή κανόνες άγραφοι, πολύ πιο ισχυροί από τους γραμμένους. ΔΕ ΧΤΥΠΑΜΕ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ. ΔΕ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΣΤΗ ΔΙΠΛΑΝΗ ΠΟΡΤΑ. ΔΕ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟΝ ΑΝΕΡΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΑΣ. ΔΕ ΧΤΥΠΑΜΕ ΠΟΛΙΤΕΣ.

Οι απλοί πολίτες είναι αυτοί τη στιγμή οι πιο επικίνδυνοι για εσάς γιατί στέκεστε ανάμεσα σε αυτούς και σε εκείνους που τους κλέβουν τη ζωή. Αυτή τη στιγμή κάθε χέρι, πόδι, ασπίδα, δακρυγόνο που στρέφεται εναντίον απλών πολιτών, οπλίζει ένα ακόμα όπλο.

Η αρχή έγινε και ήταν συμβολική... κάθε πολίτης πλέον που περνάει στο Σύνταγμα είναι ένας πιθανός φορέας μιας παρόμοιας σκέψης. Ελπίζω να μη συμβεί αλλά η σειρά των γεγονότων μαρτυρά το αντίθετο. Οι πολίτες στρέφουν προς το παρόν το θυμό τους προς τον εαυτό τους και αυτοκτονούν. Αν όμως ο θυμός κατευθυνθεί απέναντι;;; ποιος εγγυάται ότι αύριο, μεθαύριο δε θα γίνει από ένα άλλο παππού που θα κάνει τον περίπατό του στη πλατεία Συντάγματος;;;

Κύριοι αστυνομικοί και λοιποί τηρητές της δημόσιας τάξης...

ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΕΥΘΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ. ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΑΣ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΌΤΑΝ ΈΡΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΩΡΕΣ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
http://helleniclegion.blogspot.com/


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου