Πέμπτη, 1 Μαρτίου 2012

Π.Καμμένος: Μετά τον εξευτελισμό, θα έρθει και η χρεωκοπία

«Ανάμεσα στον εξευτελισμό και την χρεωκοπία, επιλέξαμε τον εξευτελισμό και θα μας έρθει και η χρεωκοπία», ανέφερε ο Πάνος Καμμένος στον Real Fm 97,8, παραφράζοντας μια ρήση του Τσόρτσιλ.

Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου, ο Πάνος Καμμένος τόνισε ότι «και τα 130 δις να πάρουμε δεν θα έχουν να πληρώσουν μισθούς και συντάξεις τον Οκτώβριο» και πρόσθεσε ότι δίνουμε εμπράγματες ασφάλειες ενώ δεν είναι δυνατόν να αποπληρωθεί το δάνειο. 

«Η πρότασή μας είναι να διαγραφεί μονομερώς το χρέος», ανέφερε χαρακτηριστικά. Ο Πάνος Καμμένος, εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του Αντώνη Σαμαρά λέγοντας ότι: «Ο κύριος Σαμαράς επέλεξε το δρόμο της ταπείνωσης, της εξαθλίωσης και της υποταγής σε κάποια κέντρα εξουσίας που οδηγούν τη χώρα στην παράδοση της εθνικής κυριαρχίας. 

Επέλεξε να δώσει συγχωροχάρτι στον Παπανδρέου». Μιλώντας για το ενδεχόμενο προσχώρησης στο κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, βουλευτών της ΝΔ που καταψήφισαν το δεύτερο μνημόνιο τόνισε ότι: «Δεν έχουμε το δικαίωμα να αρνηθούμε σε κάποιους βουλευτές τη συμμετοχή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάνω προσκλητήριο» είπε και πρόσθεσε ότι «δεν μπορώ να αρνηθώ και τη συμμετοχή αντιμνημονιακών βουλευτών ανεξαρτήτως κόμματος. Υπάρχει χώρος για όλους» και απέκλεισε τη συνεργασία με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.  

Ακούστε τί δήλωσε ο Πάνος Καμμένος στον Real Fm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου
eleftheriskepsii

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου