Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Ο Πάγκαλος σπρώχνει στο περιθώριο τις ευπαθείς ομάδες



 Επιχειρεί να βάλει λουκέτο στους φορείς που είναι ταγμένοι στην προσφορά των ευπαθών ομάδων

Σε έναν ανελέητο αγώνα κατά μαγισσών θυμίζει αυτός που έχει ξεκινήσει από  το γραφείο της Αντιπροεδρίας της Κυβερνήσεως, σε βάρος των φορέων που παράγουν έργο στην κοινωνική πολιτική.
Μια κοινωνική πολιτική που απουσιάζει από το κράτος του δήθεν δικαίου.
Δεν γίνεται και δεν είναι  λογικό το γραφείο του κ. Πάγκαλου να στοιχίζει -σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας και φέρουν ως πηγή την ίδια την εφημερίδα της Κυβέρνησης - 800.000 ευρώ! Και την ίδια ώρα να απειλούνται με λουκέτο οργανισμοί που παρέχουν φροντίδα, ζεστασιά και κυρίως Αγάπη, στις κοινωνικά ευαίσθητες και ευπαθείς πληθυσμιακά ομάδες.
Στη περιβόητη λίστα που διέρρευσε από το ΕΘΝΟΣ το περασμένο Καλοκαίρι, συμπεριλαμβανόταν και η ΕΔΡΑ. Ένας φορέας ο οποίος στη πιο νευραλγική περιοχή του λεκανοπεδίου, αυτή των δυτικών προαστίων, δίνει αγώνα καθημερινά για έναν κόσμο πιο όμορφο, πιο ονειρεμένο με παρανομαστή την κοινωνική δικαιοσύνη χωρίς κοινωνικά ρατσιστικούς παραμέτρους. Πυξίδα αυτού του έργου είναι η Αγάπη προς των συνάνθρωπο. Κι έναν τέτοιο φορέα επιδίωκε να κλείσει ο Πάγκαλος.
Γι’ αυτό δείτε το βίντεο που ακολουθεί να δείτε τι αγνοούν οι «κυβερνώντες» μας! Θα διαπιστώσετε πως μας αγνοούν ως οντότητες όλους μας...

pinakio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου