Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Το νέο ατόπημα του αξιότιμου Μιχάλη Παπαδόπουλου

Eντύπωση(;) προκαλεί η χθεσινή ανάρτηση στην προσωπική ιστοσελίδα του Μιχάλη Παπαδόπουλου (στο Facebook), στην οποία ο βουλευτής Κοζάνης σημειώνει τα εξής: «ΤΟ ΟΧΙ Η ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ, ΤΟ ΝΑΙ Η ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ» (βλ. διπλανή φωτογραφία)


Ο βουλευτής Κοζάνης μόλις ένα 24ωρο πριν από τη ψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης υπερασπιζόταν με παρρησία το «όχι», αλλά την τελευταία ακριβώς στιγμή αναγκάστηκε να ψηφίσει «ναι», σεβόμενος την πλειοψηφία της Κ.Ο της ΝΔ (όπως αναφέρει ο ίδιος και οι συνεργάτες του για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα). Είναι προφανές ότι το ως άνω επιχείρημα καταρρίπτεται (έπειτα και από την παράθεση της παραπάνω δήλωσής του στο facebook), διότι αυτός που αναγκάζεται να κάνει κάτι με το οποίο δε συμφωνεί, δεν παύει να το υποστηρίζει, όπως συνέβη εν τέλει με το «όχι» που o Βουλευτής Κοζάνης χαρακτηρίζει - εκ των υστέρων και ελαφρά τη καρδία - ως βεβαιότητα καταστροφής.

Συνεπώς αποδεικνύεται με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι το «όχι» του Μιχάλη, υπήρξε για εκείνον απλώς μια καταστροφική σκέψη της στιγμής, που όμως στάθηκε αφορμή να γίνει αποδέκτης έστω και για ένα 24ωρο δεκάδων - ανούσιων όπως αποδείχτηκε - συγχαρητηρίων. Τα περαιτέρω συμπεράσματα δικά σας…

kozan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου