Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Οργισμένος με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ο Γιάννης Κότσιρας.


"Πυρά" κατά του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αλλά και των ΜΑΤ εξαπέλυσε ο Γιάννης Κότσιρας μέσα από την σελίδα του στο Facebook.
Κάνοντας λόγο για "μασκοφόρους συνεργάτες" του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αλλά και υπαλλήλους των 500 ευρώ των ΜΑΤ που διέλυσαν την ειρηνική διαδήλωση κατά των νέων μέτρων, ο Γιάννης Κότσιρας εκφράζει τη βαθιά θλίψη αλλά και την οργή του για τα χθεσινά γεγονότα , ανεβάζοντας στο Facebook τις σκέψεις του και τα συναισθήματά του.

"Καλημέρα σε όλους. Ειλικρινά εύχομαι να κάναμε λάθος όσοι πιστεύουμε πως με το καινούριο μνημόνιο θεμελιώθηκε η ταφόπλακα της Ελλάδας. Πραγματικά ελπίζω αυτή η μειοψηφία που πήρε την χθεσινή απόφαση να έχει δίκιο και η πλειοψηφία άδικο. Έτσι κι αλλιώς σε 3 μήνες αν όχι σε λιγότερο θα χρειαστεί να παρθούν καινούρια μέτρα και να ξεκινήσει το καινούριο κυνήγι των δόσεων", γράφει ο γνωστός τραγουδιστής στην προσωπική του σελίδα.

Ποστάροντας μια ενδεικτική φωτογραφία από την μεγαλειώδη συγκέντρωση στο Σύνταγμα, ο Γιάννης Κότσιρας ξεσπά: "Θλίβομαι βαθιά που χθες, αυτή τη μεγαλειώδη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για άλλη μια φορά, οι μασκοφόροι συνεργάτες του Υπουργείου Προστασίας του πολίτη, σε συνεργασία με τους υπαλλήλους των 500€ των ΜΑΤ, κατάφεραν να την διαλύσουν με μάρμαρα, φωτιές και δακρυγόνα. Η πραγματικότητα όμως είναι πως περίπου 1 εκατομμύριο πολίτες μαζεύτηκαν να διαμαρτυρηθούν κατά του ξεπουλήματος της χώρας. Κι αυτή είναι μια αλήθεια που δεν μπορεί να κρυφτεί. Σας αναρτώ τη φωτογραφία του τι συνέβαινε λίγο πριν αρχίσουν οι ζωντανές συνδέσεις και τα επεισόδια. Αυτό που βλέπετε έφτανε μέχρι την Ομόνοια, την Πλάκα και γενικά σε όλη την Αθήνα".

"Έτσι προς δική σας ενημέρωση... Η ζωή συνεχίζεται...", καταλήγει. Από την πλευρά τους οι θαυμαστές έσπευσαν να κάνουν like, σχόλια αλλά και να κοινοποιήσουν το σχόλιό του.











cosmogr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου