ΤΟ ΑΓΝΟ ΛΕΥΚΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙ .....!!!! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΕΥΚΟ ..!!!
Έλληνα δεν έχεις πλέον περιθώριο να κάνεις τέτοια λάθη. Ακόμα και με τα μανιτάρια.
Μας το έστειλε ο Παπούς και είναι εξόχως σημαντικό, όσο και αν φαίνεται “πταίσμα”.
> Μετά από ενημέρωση που είχα από φίλο γεωπόνο, σας μεταφέρω τα παρακάτω:
>
> Ο Έλληνας έχει μια μανία να τρώει λευκό εισαγόμενο μανιτάρι από την
> ******* γιατί πιστεύει ότι επειδή είναι λευκό είναι και αγνό. Διαβάστε
> λοιπόν τι συμβαίνει.
> Τις 2 βδομάδες των εορτών, πουλήθηκαν 200 τόνοι εισαγόμενου λευκού,
> μπαγιάτικου, και ψεκασμένου με φορμόλη και χλωρίνη ( για να είναι
> άσπρο) μανιταριού και ωφελήθηκαν 2 εταιρείες γερμανικών
> συμφερόντων. Κατά το ίδιο διάστημα, πουλήθηκαν 30 τόνοι ολόφρεσκου
> (ημέρας) Πλευρότους (ΤΕΛΕΙΩΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ) που παρήχθηκε από 45 μικρές
> οικογενειακές γεωργικές μονάδες που μαζί με τους εργαζόμενους εκεί,
> έδωσε «ψωμί» σε πάνω από 300 οικογένειες . Εάν συνέβαιναν αντίστροφα,
> τότε αντί για 45 μονάδες θα ζούσαν 300 μονάδες και συνολικά με τους
> εργαζόμενους πάνω από 4000 άτομα!!!!
> Αυτό είναι ένα απλό μάθημα γεωργικής οικονομίας αλλά πολλαπλασιάστε το
> Χ 5.000 ή 10.000 για να δείτε τι γίνεται και στους άλλους κλάδους της
> γεωργίας.
> Και όλα αυτά γιατί οι Έλληνες δεν γνωρίζουν ότι το «σκατολευκό»
> μανιτάρι από την ******* παράγεται πάνω σε κοτίσια κοπριά και για να
> φαίνεται λευκό όταν έρχεται στην Ελλάδα (στην καλύτερη περίπτωση 5
> ημερών μπαγιάτικα) ψεκάζεται με χλωρίνη και φορμόλη, ενώ το
> πλευρότους απλά καλλιεργείται σε καθαρό ελληνικό άχυρο και είναι
> τελείως βιολογικό !!!!
Πηγή
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου