Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Τα τρία εκατομμύρια των Μακεδόνων με έκπληξη και αγανάκτηση άκουσαν, στις 15 τρέχοντος στο βραδινό δελτίο ειδήσεων τηλεοπτικού σταθμού, πρώην βουλευτή της Ν. Δ. και τώρα ανεξάρτητο, να αναφέρεται στο θέμα των Σκοπίων ως ένα πρόβλημα «παρωνυχίδα» που έπρεπε να έχει λυθεί πριν από πολλά χρόνια, προφανώς με συνοπτικές διαδικασίες ως δευτερεύον ζήτημα.

Είναι λυπηρό ένας πολιτικός ο οποίος εκπροσώπησε τον ελληνικό λαό επί δεκαετίες στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, καταλαμβάνοντας μάλιστα και υπουργικά αξιώματα, να έχει παντελή έλλειψη εθνικής ευαισθησίας στο πλέον κρίσιμο εθνικό θέμα. Η σλαβική επιβουλή κατά της ιστορίας και του πολιτισμού της Μακεδονίας δεν αποτελεί υπόθεση που αφορά άλλο έθνος αλλά το ελληνικό, το οποίο, αν ευοδωθούν οι στόχοι των Σλάβων των Σκοπίων, προφανώς με την βοήθεια και του κ. Χατζηγάκη, θα συρρικνωθεί καθ’ όσον θα σλαβοποιηθεί η ιστορία, ο πολιτισμός των Μακεδόνων αλλά και ολόκληρη η Ελληνιστική περίοδος.
            Προφανώς για τον κ. Χατζηγάκη και για όσους συντάχθηκαν με όμοιες θέσεις, η καταστροφή της ιστορίας και του πολιτισμού της χώρας από ένα σλαβικό κατασκεύασμα των Βουλγάρων, Σέρβων και τώρα των Σλάβων των Σκοπίων είναι αμελητέα υπόθεση.
            Με αποτροπιασμό καταδικάζουμε τις απόψεις του κ. Χατζηγάκη και των ομοίων του και λυπούμαστε που τόσα χρόνια «εκπροσωπούσε» τον ελληνικό λαό. Δεν άξιζε αυτής της τιμής.
            Ο ελληνικός λαός θα φροντίσει οι Χατζηγάκιδες της ελληνικής πολιτικής να μην λάβουν την τιμή να τους εκπροσωπήσουν ξανά στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ
(εκπροσωπούσα 150 και πλέον Μ. Ο.)
 
 
radioflorina

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου