Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Πως φεύγουν οι ελληνικές επιχειρήσεις από την Ελλάδα

Ορίστε πως φεύγουν οι ελληνικές επιχειρήσεις από την Ελλάδα.
Το παρακάτω είναι προωθημένο email που έφτασε στα χέρια μας.



ΙΔΡΥΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Αναλαμβανουμε την ιδρυση εταιρείας στην Βουλγαρία, αγορα αυτοκινητου με Βουλγαρικες πινακιδες, εκδοση καρτας μόνιμου κατοικου Βουλγαριας οπως και συμβουλευτικές υπηρεσίες για κάθε θέμα σε σχεση με τη Βουλγαρια. Για περισσότερες διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ: 00359 ... ή στο email: ... @gmail.com

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει όλα τα διαδικαστικά θέματα αυτού του σκοπού, δηλαδή:
1. Σύσταση εταιρείας στη Βουλγαρία - Τα πλεονεκτηματα :

α)Ταχυτητα συστασης της εταιρειας (περιπου μια εβδομαδα).
β)Το μετοχικό της κεφάλαιο ξεκινά από το ελάχιστο του 1€ μόνον. 
γ) Η εταιρεια μπορεί να είναι μονοπρόσωπη, με έναν μέτοχο ή περισσότερους. 
δ)Ο φόρος εισοδήματος φυσικων προσωπων καθως και των εταιρικών κερδών είναι μονο 10%, ο χαμηλότερος σε όλη την Ευρωζωνη. 
ε)Μειώνει τον φόρο βάσει τεκμηρίων διαβίωσης ως φυσικό πρόσωπο στην Ελλάδα αλλα και τους φορολογικούς συντελεστές από τα κέρδη της εταιρείας του. 
ζ)Η Βουλγαρια ειναι μερος της Ευρωπαικης Ενωσης και οι εταιριες τηςΔΕΝειναι offshore. Επισης έχει υπογραψει Συμβάσεις αποφυγής διπλής φορολογίας με πολλες χώρες. Τα τιμολόγια που εκδίδουν Βουλγάρικες Εταιρείες αναγνωρίζονται κανονικά σε όλες τις χώρες της ΕΕ συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας. 
η) Η εταιρια μπορει να αγοραζει στο ονομα της ακινητα σε πλήρη ιδιοκτησία στη Βουλγαρια, καθως και στην Ελλαδα. 
θ)Αγορά αυτοκινήτου από την Βουλγαρία και εγκατασταση υγραεριου σε αυτο στη Βουλγαρια. ι)Πολυ χαμηλο κοστος ιδρυσης, λογιστικής υποστήριξης και ετήσιας ανανέωσης της εταιριας.

2. Φιλοξενία εταιρειών (παροχη εδρας) στη Φιλιππουπολη (Plovdiv) 
3. Λογιστική παρακολούθηση και υποστηριξη των εταιρειών 
4. Νομική και Συμβουλευτική υποστήριξη από συνεργαζόμενα γραφεία στo Plovdiv 
5. Επενδυτικά προγράμματα στη Βουλγαρία. 
6. Πιστοποιητικό για ενδοκοινοτικές συναλλαγές (BG) 
7. Έκδοση καρτας μόνιμης κατοικίας στo plovdiv ή άλλη πόλη από την Αστυνομία Αλλοδαπών Επικοινωνηστε μαζι μας στο τηλ. 00359... ή στο email: ... @gmail.com


Ενδεικτικά αναφερουμε περιπτώσεις δημιουργίας εταιρειας στη Βουλγαρια


1) Διεθνείς εμπορικές δραστηριότητες, είτε εντός της Ε.Ε, είτε εκτός της Ε.Ε, ή και σε συνδυασμό των δύο. Στη μορφή αυτή, η εταιρεία μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτοτελώς αλλά και ως διαχειριστής – μεσάζων με αποτέλεσμα την αύξηση δαπανών της μητρικής εταιρείας και κατά συνέπεια μείωση των φορολογητέων κερδών στην Ελλάδα. 
2) Εταιρείες Παροχής Υπηρεσιών Υπάρχει ιδιαίτερα μεγάλο όφελος για τις εταιρείες αμοιβών από πωλήσεις και υπηρεσίες πληροφορικής. Για συναλλαγές μέσω διαδικτύου (εταιρείες που πωλούν προϊόντα ή υπηρεσίες μέσω internet). 
3) Αγορά Μετοχών και συναφείς Επενδύσεις στα Χρηματιτήρια χωρίς φόρο κεφαλαιακών κερδών, (εφανίζεται δικαιούχος η Βουλγάρικη εταιρεία και όχι το φυσικό πρόσωπο). 
4) Αγορές Ακινήτων – και στην Ελλάδα (οικόπεδα, κατοικίες, διαμερίσματα , κλπ.). Στη συγκεκριμένη κατηγορία, επειδή ο αγοραστής είναι η εταιρεία, δεν υπόκειται στη υποχρέωση της δήλωσης του «Πόθεν Έσχες» και Φ.Π.Α. 
5) Διαχείριση Χρημάτων σε Τράπεζες και μέσω on line συτημάτων. Το κεφάλαιο μαζί με τους τόκους ανήκουν στην Βουλγάρικη εταιρεία και όχι στο φυσικό πρόσωπο. Φορολογικά κέρδη. 
6) Άνοιγμα Τραπεζικών Λογαριασμών στην Βουλγαρία σε Ευρωπαϊκή Τράπεζα (σχεδόν όλες οι μεγάλες ελληνικές τράπεζες λειτουργούν στην Βουλγαρία), ή στο Εξωτερικό (π.χ Ελβετία). 
7) Συμμετοχή σε Εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική Επικράτεια. Εγκατάσταση και λειτουργία στην Ελλάδα θυγατρικής ή εξαγορά ελληνικής εταιρείας ή δημιουργία Ευρωπαϊκής Εταιρείας μέσω συγχώνευσης δύο εταιρειών. 
8) Έρευνα αγοράς για ενοικίαση ή αγορά ακινήτων (γραφείο, σπίτι, οικόπεδο κλπ.) ή προϊόντων στην Βουλγαρία, καθως και πολλές άλλες περιπτώσεις με την καθοδήγηση μας. Επικοινωνηστε μαζι μας στο τηλ: +359 ... ή στο ... @gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου