Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Β.Παπαγεωργόπουλος: «Ο κ.Θ.Πάγκαλος υποσκάπτει με τις δηλώσεις του τα Εθνικά μας δίκαια»


Για το θέμα των δηλώσεων του κ.Θ.Πάγκαλου σχετικά με το όνομα των ΣΚΟΠΙΩΝ, ο κ.Βασίλης Παπαγεωργόπουλος έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Σήμερα, την ημέρα δηλαδή που αρχίζει η εκδίκαση της προσφυγής των «Σκοπίων» εναντίον της Ελλάδας στο Δικαστήριο της Χάγης για το θέμα του ονόματος, ο...
 Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Κυβέρνησης κ.Θ.Πάγκαλος δήλωσε σε μεγάλο κανάλι των Αθηνών ότι τα Σκόπια «Θα πρέπει να πάρουν όποια ονομασία θέλουν», κατ’ επέκταση δηλαδή να ονομασθούν ακόμη και «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»!

Είναι φανερό ότι οι Σκοπιανοί μόνον αυτή τη δήλωση του Αντιπροέδρου της Ελληνικής Κυβέρνησης να προσκομίσουν στο Δικαστήριο της Χάγης θα κερδίσουν την κρίσιμη αυτή υπόθεση και η Πατρίδα μας θα έχει δεχθεί μια τεράστια ήττα στο θέμα της υπεράσπισης των μεγάλων μας Εθνικών θεμάτων.

Προσωπικά πιστεύω ότι ο κ.Πάγκαλος θα πρέπει να υποβάλλει αμέσως την παραίτησή του από την θέση του Αντιπροέδρου της Ελληνικής Κυβέρνησης, διαφορετικά θα πρέπει να τον απομακρύνει ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κυβέρνησης κ.Γ.Παπανδρέου.

Κανείς δεν μπορεί να υποσκάπτει με τις δηλώσεις του τα Εθνικά μας δίκαια, την κρίσιμα μάλιστα αυτή περίοδο για την Πατρίδα μας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου