Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Η ΑΓΝΟΙΑ μας ΕΙΝΑΙ η ΔΥΝΑΜΗ των illuminist


ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ From HEIL GAP (or mind the GAP )
Εις τον ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ Γ.Γ. δια την ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ : Γερμανική μπότα στην Ευρωζώνη

Καλησπέρα ΣΕ ΟΛΟΥΣ , σχετικά με την αποκάλυψη της εφημερίδας «Daily Telegraph» , περί super EFSF , και την Γερμανική μπότα στην Ευρωζώνη , εάν θα το επέτρεπε φυσικά ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΑΣ Γ. Γ. , τότε ο HEIL GAP ( or mind the GAP ) θα του πρότεινε να διαβάσει ένα παλαιότερο άρθρο μου , όπου είχα αναπτύξει κάποιες σκέψεις μου , διότι από τότε είχα την ιδία ακριβώς πληροφορία ( από άλλη πηγή ) που … μας φέρνει σήμερα , ( δυο μήνες αργότερα από την δημοσίευση του τότε άρθρου του HEIL GAP στο διαδίκτυο ), η εφημερίδα Daily Telegraph .
http://www.triklopodia.com/2011/08/diarroi-germanikou-schediou-gia-tin.html
όπου τότε ο HEIL GAP (or mind the GAP ) έγραφε:
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

«Διαρροή γερμανικού σχεδίου για την δημιουργία ενός δικτατορικού ταμείου «EURO- διάσωσης» .

From HEIL GAP ( or mind the GAP )






Απλά, όταν νομίζετε ότι τα πράγματα δεν μπορούν να πάνε χειρότερα …….. σας έχουμε εδώ άλλο ένα παράδειγμα για το πως συμβαίνει , να ζούμε σε μια πραγματική Μπανανία ….. λοιπόν ,,,

Ο γνωστός σε όλους εμάς , και , ….. καθόλου συμπαθής σε ακόμη περισσότερους , υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας κ. Wolfgang Schäuble , σχεδιάζει να δημιουργήσει μια ειδική επιτροπή με δικτατορικές εξουσίες φορολογίας των πολιτών στην ευρωζώνη και έτσι την δημιουργία, ενός ισοδύναμου ταμείου , του τερατώδους, παντοδύναμου νέου “Super Κογκρέσου” (δηλαδή επιτροπής) των ΗΠΑ .
Πηγή μας , ένα προσχέδιο που διέρρευσε και έχει αποκαλυφθεί προ του σχετικού νόμου για το νέο σχέδιο διάσωσης του ευρώ ταμείου.

Το “Super Congress”
- – - – - – - – - – - – - – - – - -

Σύμφωνα με το νέο νόμο, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση των ΗΠΑ θα περιορίσει το επίπεδο των δαπανών της κατά περίπου ένα τρισεκατομμύρια δολάρια , για μια περίοδο δέκα ετών , μειώνοντας ίσως και άλλα 1 – 2 τρισεκατομμύρια δολάρια ,
και , ήδη ανέθεσε την ευθύνη αυτή , σε μια ισχυρή 12-μελη επιτροπή.

Βασικά είναι η ιδία συμμορία , μόνο που αυτή τη φορά λέγεται το “Super Κογκρέσο.”

Η επιτροπή από έξι Δημοκρατικούς και έξι Ρεπουμπλικάνους , που θα κάνει το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς της, πίσω από κλειστές πόρτες, θα έχουν προθεσμία μέχρι τις 23 Νοεμβρίου για να αναπτύξουν ένα σχέδιο δια τη μείωση του ελλείμματος του προϋπολογισμού που πρέπει να περάσει μέσα από δύο σώματα του Κογκρέσου πριν από τα Χριστούγεννα.
Μόλις καταλήξει σε ένα σχέδιο στο οποίο επτά από τα μέλη συμφωνούν, θα πάει σε αμφότερα τα σώματα και μπορεί να περάσει με μια απλή πλειοψηφία . Άνευ κωλυσιεργιών καθώς δεν επιτρέπεται ουδεμία τροποποίηση.

Το κλειδί εδώ είναι «κεκλεισμένων των θυρών”. ΓΙΑΤΙ ; Πού είναι η διαφάνεια ;

Που είναι άραγε οι συζητήσεις στο διαδίκτυο και γιατί να μην επιτρέπουν τα σχόλια του αμερικανικού λαού ;

Από την άλλη πλευρά όμως οι εκπρόσωποι των ομάδων συμφερόντων θα έχουν την κατάλληλη πρόσβαση στα πάντα και οι φίλοι , χωρίς αμφιβολία , όλο και θα έχουν κάποια επιρροή , καθώς κάτω από το αόρατο πέπλο της έλλειψης Διαφάνειας , θα συναντηθούν με μυστικότητα με μια νέα φυλή . « Αυτή των σούπερ λομπίστων.»

Το νέο « Σούπερ Κογκρέσο » που δημιουργήθηκε από τη συμφωνία του χρέους , είναι η αρχή που θα οδηγήσει την Αμερική σε μια δικτατορία, με την επόμενη πιθανή κίνηση ένα « πραξικόπημα » από την καθεστηκυία πολιτική τάξη , με στόχο την ολοκληρωτική μετατροπή της δομής της διακυβέρνησης στις Ηνωμένες Πολιτείες.



Το κείμενο της συμφωνίας του προϋπολογισμού , που επιτεύχθηκε από τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα και τους ηγέτες του Κογκρέσου, περιέχει μερικές ειδικές διατάξεις για τη δημοσιοποίηση της επιτροπής. Οι μόνιμες επιτροπές του Κογκρέσου επιτρέπεται να στέλνουν τις προτάσεις για τους τρόπους μείωσης του χρέους προς τα «σούπερ μέλη» της επιτροπής, αλλά δεν υπάρχει, μέχρι σήμερα, καμία διάταξη για τη δημοσιοποίηση των εκθέσεων αυτών.

Το “Super Congress” είναι απλώς η τελευταία αντισυνταγματική προσπάθεια του Ομπάμα να συνεργαστεί με την Wall Street και τους διεφθαρμένους οργανισμούς αξιολόγησης πιστοληπτικής ικανότητας του Λονδίνου , για την κατάρρευση της οικονομίας των ΗΠΑ . Αυτό είναι και ένα πραξικόπημα κατά του Συντάγματος των ΗΠΑ και κατά κυρίαρχου αμερικανικού έθνους . Να πουλήσουν κρατικά ομόλογα για να αντλήσουν κεφάλαια , όταν υπάρχει σαφής οδηγία του Ομοσπονδιακού Συντάγματος να έχουν μια οικονομική πολιτική που να βασίζεται σε ένα πιστωτικό σύστημα.

Heil Obama , Heil America .



Επανερχόμενοι στο «Europe-Raix»
- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – -

Εξ ων ορμώμενος ο Schäuble προτείνει ακόμη πιο ξεδιάντροπα , την νέα αυτή προσπάθεια διάσωσης του ευρώ , με εξουσίες που θα καλύπτουν το νέο ταμείο, ώστε αυτό να μπορεί να «απαλλοτριώνει» τους πολίτες και να στηρίζει τις αφερέγγυες Ευρωπαϊκές τράπεζες , θέτοντας στο περιθώριο ακόμη και τα κοινοβούλια και τους ανθρώπους .

“Παραθέτοντας ένα “μυστικό” έγγραφο του υπουργείου, η ’’Handelsblatt.com’’, δήλωσε ότι ο Σόιμπλε θέλει το ταμείο διάσωσης, που θα ονομάζεται «Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας», να αναλάβει “ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ” (;) για τη διεξαγωγή των διασώσεων, παρακάμπτοντας τους γερμανικούς νόμους περί προϋπολογισμού.», όπως αναφέρει το Bloomberg.

Οι ισολογισμοί των τραπεζών της Ευρώπης βρίσκονται σε πολύ χειρότερη κατάσταση από ό, τι τα δημόσια οικονομικά. Αλλά αντί να κλείσουν τις αφερέγγυες τράπεζες και να γίνει η μεταρρύθμιση των κλασματικών-αποθεματικών μια για πάντα στο τραπεζικό σύστημα , οι κυβερνήσεις της ευρωζώνης απλώς διοχετεύουν τα χρήματα των φορολογουμένων στις τράπεζες , επιτρέποντας σε αυτές να συνεχίσουν να πληρώνουν την ελίτ των πιστωτών τους.
Τα εν λόγω ποσά, όμως είναι τόσο μεγάλα , ώστε καταστρέφουν τα δημόσια οικονομικά και την φερεγγυότητα των εθνών.

Με μια κίνηση που θα διαγράψει τα τελευταία απομεινάρια της δημοκρατίας στη Γερμανία και στην ευρωζώνη, θα δοθεί σχεδόν απεριόριστη εξουσία στο νέο ταμείο διάσωσης του ευρώ , ώστε να ζητά χρήματα από τις κυβερνήσεις δια να τα διοχετεύουν χαριστικά σε τράπεζες και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, χωρίς καμία υπευθυνότητα και χωρίς να είναι υπόλογοι σε κανέναν και σε τίποτα.
Οι κυβερνητικοί θα είναι υποχρεωμένοι να παραδίδουν οποιοδήποτε ποσό που απαιτείται από την Επιτροπή μέσα σε επτά ημέρες, χωρίς καθυστέρηση και ακόμη δεν θα έχουν κανένα λόγο για το πώς δαπανώνται αυτά τα χρήματα.

Τα έκτακτα αυτά σχέδια , ίσως πιστεύετε ότι θα συναντήσουν την σθεναρή αντίσταση του γερμανικού κοινοβουλίου;

Μόνο που ο σοσιαλδημοκράτης και Bilderberg Πέερ Στάινμπρουκ
( Peer Steinbruck ) έχει ήδη δηλώσει ότι θα δώσει ψήφο στήριξης για τη διάσωση των bankster ( bank+gangsters). Δεν έγινε ακριβώς σαφές γιατί ένας σοσιαλδημοκράτης πρέπει να είναι τόσο πρόθυμος να παραδώσει τα χρήματα που απαιτούνται για τις συντάξεις και την κοινωνική πρόνοια , στις τράπεζες ;
Σίγουρα εγείρονται ερωτήματα σχετικά με πιθανή διαφθορά !
Όπως και κατά την ψήφιση του δικού μας μνημονίου άλλωστε , για να μην ξεχνιόμαστε « και τα παίρνει όλα το βαθύ ποτάμι της λήθης »



Σύμφωνα με το περιοδικό Freiewelt, οι επικίνδυνες διατάξεις στη νέα νομοθεσία
που συμπεριλαμβάνονται στην εξουσία του Συμβουλίου , ΕΙΝΑΙ :
Να διατάσει τις κυβερνήσεις προκειμένου να παραδίδουν τα κεφάλαια εντός 7 ημερών, δίχως να επιτρέπεται οποιαδήποτε ερώτηση ή οποιαδήποτε καθυστέρηση (άρθρο 9).

Επίσης προβλέπεται , να επιτρέπεται στο Διοικητικό Συμβούλιο να αυξάνει μονομερώς το μέγεθος του ταμείου (επί του παρόντος 700 δις ευρώ) σε απεριόριστο ποσό (άρθρο 10).

Απολύτως κανένας εξωτερικός ή ανεξάρτητος έλεγχος δεν προβλέπεται, εκτός από ένα σύνολο λογαριασμών που πρόκειται μάλιστα να εγκρίνεται και από το ίδιο Διοικητικό ΤΟΥ Συμβούλιο (άρθρο 25).

Τα μέλη της Επιτροπής θα φέρουν ασυλία από κάθε νομική δίωξη (άρθρο 27).
( χα, χα, χα , α ρε Έλληνα πρωτοπόρε σε κάτι τέτοια )

Όμως το γερμανικό σύνταγμα δίνει στους πολίτες το δικαίωμα της αντίστασης, σε οποιαδήποτε προσπάθεια γίνεται για να καταργηθεί η δημοκρατία (άρθρο 20).
Ο χρόνος για να αντισταθούν έχει έρθει σίγουρα . ( γιατί εδω ; …… παιδιά , χλωμά τα βλέπω τα πράγματα ….. ΤΟ ΕΔΩ 114 ; ….. )

Για αυτό και οι Γερμανοί δικαστές θα αντιμετωπίσουν τις νομικές διαδικασίες για το ρόλο τους στην ευρώ διάσωση.

Πενήντα πέντε επιχειρήσεις στη Γερμανία υπέβαλλαν νομική αγωγή κατά των δικαστών του ανωτάτου συνταγματικού δικαστηρίου της χώρας , δια την υποστήριξη που παρείχαν στην κυβέρνηση , καταπατώντας το κράτος δικαίου ώστε να επέλθει η καταστροφή των δημόσιων οικονομικών της χώρας για τα κέρδη των τραπεζών .

o HEIL GAP σας είχε ενημερώσει από 25.6.11 ( ΕΔΩ )

…………. το ανώτατο συνταγματικό δικαστήριο της Γερμανίας, όρισε την Πέμπτη την εκδίκαση για τις διασώσεις των χωρών της ευρωζώνης από την κυβέρνηση στο Βερολίνο στις 5 Ιουλίου…………………….

Σαφώς, το γερμανικό κοινοβούλιο δεν έχει το δικαίωμα να καταργήσει το Σύνταγμα ούτε το Συνταγματικό δικαστήριο έχει στόχο το να δοθεί στο κοινοβούλιο το δικαίωμα να καταργήσει το Σύνταγμα . Τα Συνταγματικά δικαστήρια δεν έχουν άλλο σκοπό από το να διατηρούν το σύνταγμα, ανεξάρτητα από πολιτικές πιέσεις.

Φυσικά έχουμε μάθει καλά , ότι , κάτι τέτοια δεν αρέσουν καθόλου στους επιφανείς συνταγματολόγους μας και δια τούτο , ως γνωστόν τα απορρίπτουν και γενικά κάνουν μόνο ότι τους συμφέρει « δια της ευγλωττίας των φυσικά ».
Μόνο που η συγκεκριμένη ποιότητα της ευγλωττία , κατά τον HEIL GAP , φέρνει πιο πολύ σε χαμίνι που μόλις έχει κάνει το τέταρτο ’’διφυλ@κι’’ του , όποτε αρχίζει και ξεστομίζει διάφορες ανοησίες καλυπτόμενες πίσω από κάτι ακαταλαβίστικες λέξεις , τις οποίες μόλις έχει πλάσει το θολωμένο του μυαλό , θεωρώντας βεβαίως ο ακαμάτης , ότι ο ύψιστος τον έχει προικίσει με το χάρισμα της ρητορικής . Τώρα γιατί οι « πολλοί άλλοι » μαγεύονται από τα λόγια όλων αυτών των τύπων , και εμείς οι υπόλοιποι , « καθόλου » ; Τι να σας πω εγώ; Αυτοί « οι πολλοί άλλοι » μάλλον μπορεί και να ξέρουν .
Ο Σόιμπλε δήλωσε στις 20 Αυγούστου ότι αναμένει στις 7 Σεπτεμβρίου την απόφαση του Ομοσπονδιακού Συνταγματικού Δικαστηρίου της Γερμανίας σχετικά με τη νομιμότητα των ευρώ- διασώσεων στις χώρες της περιοχής .

Τον Ιούλιο οι προτάσεις της ΕΕ προέβλεπαν ότι δίνοντας στην EFSF European Financial Stability Facility (το Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας ) τις νέες εξουσίες για τη διάσωση των τραπεζών, αυτό θα μπορεί πλέον να αγοράζει κρατικά ομόλογα και να χορηγεί δάνεια σε ευρώ προς τα μέλη της ευρωζώνης.

Οι Γερμανοί νομοθέτες έχουν ως στόχο να περάσουν ένα ανανεωμένο νομοσχέδιο EFSF του ευρωπαϊκού μηχανισμού σταθερότητας στις 23 Σεπτεμβρίου.
Από τον Οκτώβριο, πρόκειται να προετοιμάσουν ένα νομοσχέδιο για τον διάδοχο του ταμείου , του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας.



HEIL GAP (or mind the GAP )

Υ.Γ.
“Οι νομοθέτες είναι νευρικοί αλλά εμείς τι άλλο αλήθεια μπορούμε να κάνουμε , από το να πάμε όλοι μας παρέα, στο youtube όπου θα απολαύουμε ένα «αισθησιακό» «;» «μπουρκα» συγκρότημα καθώς εκτελεί το σαγηνευτικό «Burka Blue (baby) »



………………………………
ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΡΑΦΑΜΕ ΤΟΤΕ
Όσον δε αφορά την «σύγκρουση» μεταξύ του Πρωθυπουργού της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον και της Γερμανίδας καγκελάριου Άνγκελα Μέρκελ , πρόκειται για μια ψεύτικη σύγκρουση , η οποία έχει κατασκευαστεί από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, για να αποσπάσει την προσοχή μας , από τον τρόπο που οι δύο ηγέτες προωθούν πραγματικά τα συμφέροντα των μεγάλων τραπεζών , και , να επιταχυνθεί η μετατροπή της ευρωζώνης σε ένα ολοκληρωτικό υπερκράτος .

Οι εκλεγμένες κυβερνήσεις σε όλη την ευρωζώνη τώρα θα χάσουν εντελώς πλέον την εξουσία να καθορίζουν τους εθνικούς τους προϋπολογισμούς κάτω από τα νέα σχέδια για μια “ένωση σταθερότητας » που συμφωνήθηκε από Μέρκελ και Κάμερον στο Βερολίνο προχθές .

Τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν δολίως προσπαθήσει να συγκαλύψουν το γεγονός ότι ο Cameron ενεργεί ως μαριονέτα του παγκόσμιου « offshore » τραπεζικού καρτέλ , καθώς η συμφωνία του Κάμερον , σε αυτό το ολοκληρωτικό «σύμφωνο σταθερότητας » , από την πλευρά του Ηνωμένου Βασιλείου , έγινε σε αντάλλαγμα , για κάτι σημαντικό .

Τι θα μπορούσε να είναι ; Τι έχει η Βρετανία πραγματικά να κερδίσει από την εξουσιοδότηση των Βρυξελλών για μια Μεγάλη Γερμανία που θα θέσει υπό τον έλεγχο της τους εθνικούς προϋπολογισμούς σε ολόκληρη την ευρωζώνη, εξαλείφοντας και την τελευταία φλόγα της δημοκρατίας στην Ευρώπη, και αναζωπυρώνοντας τις φλόγες ενός νέου πολέμου ;

Ο Κάμερον έδωσε το πράσινο φως στο υπερκράτος της ΕΕ σε αντάλλαγμα δια την απόρριψη ενός φόρου στις χρηματοπιστωτικές συναλλαγές στο City του Λονδίνου.
Στην πραγματικότητα, ένας φόρος χρηματοπιστωτικών συναλλαγών θα μπορούσε πιθανότατα να είναι πολύ λιγότερο δαπανηρός για τους φορολογουμένους του Ηνωμένου Βασίλειου , από τα δισεκατομμύρια που δίδονται σε διασώσεις σε τράπεζες του Ηνωμένου Βασιλείου και της ευρωζώνης.
Ένας χρηματοοικονομικός φόρος θα συνέβαλε σημαντικά στην σταθεροποίηση της ευρωζώνης ώστε να την διατηρήσει δημοκρατική και ευημερούσα. Θα μπορούσε επίσης να οδηγήσει σε ανοικοδόμηση της μεταποιητική υποδομής του Ηνωμένου Βασίλειου

Η βρετανική οικονομία χρειάζεται την άναρχη πόλη του Λονδίνου , όσο ακριβώς χρειάζεται και μια τρύπα στο κεφάλι .

Πότε θα αντιληφθούν ότι ο προϋπολογισμός λιτότητας που προώθησε ο «Bilderberg» -George Osborne ( είναι ο υπουργός Οικονομικών του Ηνωμένου Βασιλείου ) , θα οδηγήσει τη χώρα πιο βαθιά στο χρέος ;

Η Telegraph έσπευσε να απορρίψει τη δήλωση του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ότι το ευρώ θα πρέπει να πλασαριστεί στους Βρετανούς νωρίτερα απ ‘ότι νομίζουν , διακωμωδώντας την μάλιστα .

“Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε (Schäuble) δήλωσε στην εφημερίδα ότι σκέφτεται την Ευρώπη μια ημέρα ενωμένη κάτω από ένα ενιαίο νόμισμα , αν και αυτό θα πάρει λίγο περισσότερο χρόνο . Αλλά πρόσθεσε : «Πιθανότατα θα είναι νωρίτερα από ό, τι πολλοί άνθρωποι πιστεύουν σήμερα στις Βρετανικές Νήσους.”

Η πραγματικότητα όμως παιδιά είναι πολύ λιγότερο χαζοχαρούμενη !
Η βρετανική οικονομία βρίσκεται στο κρεβάτι του θανάτου , και , ο Osborne είναι ο νοσοκόμος που θα της χορηγήσει την τελευταία δόση του θανατηφόρου δηλητηρίου.

Όλο κάποιο νόμισμα θα βρεθεί να αντικαταστήσει τη λίρα μετά την καταστροφή !
Η Τράπεζα της Αγγλίας δεν μπορεί να πληρώνει τους τόκους του τεραστίου χρέους για πάντα . Σε κάποιο σημείο, θα υπάρξει υπερπληθωρισμός και πτώχευση. Σε περίπτωση που η λίρα δεν πρόκειται να αντικατασταθεί από το ευρώ, τότε ακριβώς τι θα την αντικαταστήσει ;

Όσο για την εύρωστη οικονομία της μεγάλης Βρετανίας , κατά τον καθηγητή του πανεπιστημίου και πρώην συγγενή του γιωργάκη , ( μπορεί και πρώην βουλευτή όταν ο HEIL GAP έλειπε από την πατρίδα ), τι άραγε θα έπρεπε να του πούμε εμείς ;

Βρε γιωργάκη μια γλάστρα μόνο δεν είπες ότι επιτρέπεται ;


Ο δε Cameron είναι αναγκασμένος να παίξει θέατρο για να ξεγελάσει τους απλούς Tory βουλευτές του , παρουσιάζοντας , ψευδώς , τον εαυτό του ως τον προστάτη του εθνικού συμφέροντος.
Η Μέρκελ είναι επίσης υποχρεωμένη να παίξει σε ένα κομμάτι του θεατρικού, γιατί το εκλογικό της σώμα, ανακαλύπτει όλο και περισσότερο την κλίμακας της εγκληματικότητας και την ανικανότητα της ελίτ της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Όπως επισημαίνει ο Ambrose Evans-Pritchard : Οι Γερμανοί θα πρέπει να πληρώσουν τη μερίδα του λέοντος των τρισεκατομμυρίων ευρώ που σχετίζονται με την αναπόφευκτη χρεοκοπία της ευρωζώνης – είτε άμεσα από λιτότητα ή έμμεσα από τον υπερπληθωρισμό. Και η πτώχευση είναι αναπόφευκτη !

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ κήρυξε πτώχευση 20 χρόνια μετά το 1913 , όταν με το Federal Reserve Act εξουσιοδότησε μια ιδιωτική κεντρική τράπεζα να δανείζει χρήματα με τόκο προς την κυβέρνηση των ΗΠΑ .
Η ευρωζώνη θα μπορούσε να πτωχεύσει πολύ νωρίτερα. Στην πραγματικότητα, η πτώχευση Υ-ΦΑΙΝΕΤΑΙ μόλις 12 χρόνια μετά το ευρώ και την ευρωζώνη .

Η κεντρική της τράπεζα, η ΕΚΤ, ιδρύθηκε με την δικαιοδοσία να δίνει ρευστότητα μόνο στις 6.300 ιδιωτικές τράπεζες. Αυτές οι εμπορικές τράπεζες δημιουργούν το 97% των χρημάτων της ευρωζώνης με προμήθεια από το πουθενά και χρεώνουν τόκους !
Αυτό σημαίνει ότι, το 97% των χρημάτων που χρησιμοποιούνται στην ευρωζώνη οφείλονται σε ιδιωτικές εμπορικές τράπεζες και πρέπει να επιστραφουν με τόκο.
« Ο μόνος τρόπος για να πληρωθεί ο τόκος είναι να αυξηθεί η προσφορά χρήματος με περισσότερο δανεισμό , με επιτόκιο , από τις ίδιες ιδιωτικές τράπεζες , που οδηγεί σε ένα όλο και αυξανόμενο βουνό χρέους , αλλά και πληθωρισμό. »

Artur P Schmidt : Υπολογίζεται ότι τα χρέη της Ιταλίας θα διπλασιάζονται κάθε δέκα χρόνια , αν η χώρα θα πρέπει να πληρώνει ένα επιτόκιο 7% για το χρέος της σε μια εποχή που η οικονομία της είναι σε ύφεση .
«Τα χρέη στην Ελλάδα προβλέπεται ότι θα διπλασιάζονται κάθε 3,5 χρόνια με επιτόκιο 20%. »

Αντί για την αντιμετώπιση της βασικής αιτίας του βουνού του χρέους που πνίγει την ευρωζώνη – ( τις καταστροφικές συνέπειες των ιδιωτικοποιημένων προσφορών χρήματος στις οικονομίες της Ευρώπης ) – καθώς και τον ασφυκτικό κλοιό του νομίσματος του ευρώ στις νότιες οικονομίες της ευρωζώνης , το Ηνωμένο Βασίλειο ( Cameron ) και Μέρκελ σχεδιάζουν να δώσουν στους τραπεζίτες λευκή επιταγή για να παρακάμψουν τις εκλεγμένες κυβερνήσεις, να καταρτίζουν προϋπολογισμούς και να ΑΠΟΜΥΖΟΥΝ όσα χρήματα θέλουν από τους κατοίκους ολόκληρου της ευρωζώνη, με το πρόσχημα της ανάγκης για δημοσιονομική πειθαρχία.

Ελπίζουν ότι οι άνθρωποι είναι ανίδεοι για το πώς η ελίτ χειραγωγεί την κοινή γνώμη, και ανίδεοι για το πώς το κλασματικό αποθεματικό τραπεζικό σύστημα λειτουργεί πραγματικά.
Το ζευγάρι των μαριονεττών των Banksters φαίνεται να σκοπεύει σε αναμόχλευση του πολέμου στην ευρωζώνη για να εκτρέψει την προσοχή μακριά από το ρόλο της στην επερχόμενη κατάρρευση .
« Διότι ο πόλεμος ήταν πάντα το αγαπημένο μέσο των ελίτ για την εξάλειψη των φτωχών πληθυσμών των »
Για να χρηματοδοτήσει μια πραγματικά μεγάλη κλίμακα παγκόσμιο πόλεμο, η ΕΚΤ θα πρέπει να επιτρέψει την εκτύπωση χρημάτων . Ο HEIL GAP (or mind the GAP ) στοιχηματίζει ότι αυτό θα συμβεί μόλις η ελίτ απελπιστεί και έτσι ξεκινήσει μια μεγάλη σύγκρουση για την εκτροπή από την κατάρρευση της ευρωζώνης και των ΗΠΑ.
Αλλά μια τοπική, περιφερειακή σύγκρουση της ευρωζώνης μπορεί να χρηματοδοτηθεί από τη Γερμανία. Μπορεί επίσης να δανείσουν τα χρήματα με ένα συγκριτικά χαμηλό επιτόκιο για την ενίσχυση των κατασκευαστών όπλων .

Οι νομοθέτες του κόμματος FDP , Free Democratic Party (Γερμανίας) German: Burkhard Hirsch και Frank Schäffler προειδοποίησαν σήμερα ότι η δημιουργία μιας κεντρικής κυβέρνησης της Ευρωζώνης θα αυξήσει τους κινδύνους αναζωπύρωσης των φλογών ενός πολέμου στην Ευρώπη.

Είναι αδιανόητο ότι οι Έλληνες οι Ιταλοί, οι Ισπανοί και οι Ιρλανδοί, οι Γερμανοί, να ανεχτούν , για πολύ ακόμη καιρό , τις μαριονέτες των Banksters στις Βρυξέλλες, με προϋπολογισμούς λιτότητας και λεηλασίας , των οικονομιών τους , με τη συνενοχή των τοπικών πολιτικών ελίτ.

Ο δε πολιτικός του κόμματος CDU , Volker Kauder δηλώνει προκλητικά ότι το σύνολο της ευρωζώνης τώρα “μιλάει γερμανικά.”
Η πραγματικότητα είναι , ότι το άτομο έχει χάσει τον έλεγχο μεγάλων τμημάτων του ίδιου του κόμματός του, μαζί με την Μέρκελ. Ακόμα και Die Welt παραδέχεται, ότι τα μέλη της βάσης του κόμματος CDU , έχουν ξεκινήσει μια άνευ προηγουμένου εξέγερση εναντίον της αυταρχικής και ανίκανης ηγεσίας.
 

1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΝΤΟΜΙΝΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ


    From HEIL GAP (or mind the GAP )


    http://www.triklopodia.com/2011/11/to-thanasimo-ntomino-tis-evrozonis.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή