Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Το νέο δ.σ της ΚΕΔΕ

Στην εκτελεστική επιτροπή εξελέγη και ο δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας
Μετά τα χθεσινά παρατράγουδα, που οδήγησαν στον προπηλακισμό δημάρχων από συνδικαλιστές της ΠΟΕ-ΟΤΑ και σε καταδίκη τους από την ΚΕΔΕ, συνεκλήθη τελικά το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης και εξέλεξε (μονοκομματικό) προεδρείο και την εκτελεστική επιτροπή.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών:
Πρόεδρος της ΚΕΔΕ εξελέγη ο Κώστας Ασκούνης, δήμαρχος Καλλιθέας συγκεντρώνοντας 19 ψήφους, ενώ υπήρξαν 11 λευκά και 1 άκυρο.
Α΄ αντιπρόεδρος εξελέγη ο Γιάννης Μπουτάρης, δήμαρχος Θεσσαλονίκης με 19 ψήφους, 10 ψηφοδέλτια ήταν λευκά και 2 άκυρα.
Β΄ αντιπρόεδρος εξελέγη ο Γιάννης Κουράκης, δήμαρχος Ηρακλείου Κρήτης, με 19 ψήφους, 9 ψηφοδέλτια ήταν λευκά και 3 άκυρα.
Γενικός γραμματέας εξελέγη ο Απόστολος Κοιμήσης, δήμαρχος Αμφιλοχίας, ο οποίος κατά την πρώτη ψηφοφορία συγκέντρωσε 7 ψήφους έναντι των 12 που έλαβε ο συνυποψήφιός του Φώτης Προβατάς, δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων. Κατά τη δεύτερη και τελική ψηφοφορία ο Α. Κοιμήσης έλαβε 18 ψήφους έναντι 12 του Φ. Προβατά. 1 ψηφοδέλτιο ήταν άκυρο.
Στην Εκτελεστική Επιτροπή εξελέγησαν οι εξής:
Ιωάννης Θεοδωρακόπουλος, δημοτικός σύμβουλος Λυκόβρυσης-Πεύκης,
Ιωάννης Λυμπέρης, δήμαρχος Ήλιδας,
Ιωάννης Λύτρας, δημοτικός σύμβουλος Ξηρόμερου,
Λάζαρος Μαλούτας, δήμαρχος Κοζάνης,
Χαρίκλεια Ουσουλτζόγλου, δήμαρχος Βέροιας,
Νικόλαος Παπαγγελής, δήμαρχος Λεβαδέων
Δημήτρης Τσιαντής, δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα.
Στο Εποπτικό Συμβούλιο εξελέγησαν: πρόεδρος ο δήμαρχος Ηράκλειας Κλεάνθης Κοτσακιαχίδης, αντιπρόεδρος ο δήμαρχος Λοκρών Νικόλαος Λιόλιος και γραμματέας ο δήμαρχος Λευκάδας Κωνσταντίνος Αραβανής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου