Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ

Άνθρωποι ήμαστε και σφάλματα κάνουμε, όπως λέγει και το τραγούδι. Κι αντί να πέσει ο πύραυλος στη Μαύρη Θάλασσα, πέφτει στο τουρκικό χωριό. Η τουρκική στρατιωτική ιστοσελίδα Askerhaber – TourkikaNea γνωστοποιεί ένα λαθάκι Τούρκου πιλότου, που έριξε τον πύραυλο 2,5 λεπτά νωρίτερα!

Γράφει: «Χτες στις 10.00 έγινε μια έκρηξη στο Μπάρτιν. Αστυνομία, στρατοχωροφυλακή και δήμος κινητοποιήθηκαν για να μάθουν τον λόγο της έκρηξης που τρόμαξε τους πολίτες.

» Ο δήμαρχος της Τσαγιτσούμα Μιτχάτ Γκιουλσέν δήλωσε: ¨Μήπως έπεσε αεροπλάνο; Κάποιοι έλεγαν πως ¨Σείστηκαν τα σπίτια, σίγουρα ήταν σεισμός¨.Ο λόγος όμως της έκρηξης έγινε γνωστός το μεσημέρι.

» Πιλότος ο οποίος πετούσε πάνω από το Μπάρτιν με F -16, εξαπόλυσε πύραυλο που έπρεπε να εκραγεί στην Μαύρη θάλασσα 2,5 λεπτά νωρίτερα από ότι έπρεπε. Με βάση πληροφορίες από στρατιωτικούς αρμόδιους, η πρόωρη πυροδότηση του πυραύλου από τον πιλότο είχε ως αποτέλεσμα να εκραγεί αυτός σε ύψος 35.000 ποδιών πάνω από τα χωριά.

» Καθώς ο πύραυλος έγινε εκατομμύρια κομμάτια, έπεσαν στο έδαφος σαν κομμάτια χαρτιού χωρίς να προκληθεί ζημία σε κανέναν».

Θέλουν προσοχή οι Τούρκοι πιλότοι. Μπορεί να σημαδεύουν μια βραχονησίδα, κι ο πύραυλος να πέσει στον Λευκό Πύργο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου