Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Μπουκάλια με νερό στον Ροβέρτο Σπυρόπουλο

Βροχή από μπουκάλια νερό δέχθηκε ο διοικητής του ΙΚΑ, Ροβέρτος Σπυρόπουλος, από αγανακτισμένους γιατρούς του ΙΚΑ, κατά την έξοδό του από το κτήριο, μετά τη συνάντηση που είχε με  τον Υπουργό Εργασίας, Γιώργο Κουτρουμάνη. Σπυρόπουλος και Κουτρουμάνης συζήτησαν την απόφαση του υπουργείου Εργασίας, να ενταχθούν οι γιατροί του ΙΚΑ μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου στην ηλεκτρονική συνταγογράφηση είναι αδιαπραγμάτευτη, δήλωσε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Γ. Κουτρουμάνης κατά τη διάρκεια συνάντησή του, σήμερα, με το προεδρείο της ΠΟΣΕΥΠΙΚΑ και με την Ομοσπονδία Υγειονομικού Προσωπικού του ΙΚΑ.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων διαβεβαίωσε, επίσης, τους εκπροσώπους των γιατρών και του υγειονομικού προσωπικού για την διασφάλιση των θέσεων εργασίας τους που μέχρι σήμερα υπηρετούν στο ΙΚΑ και μεταφέρονται στον ΕΟΠΠΥ με την ίδια εργασιακή σχέση.

Επίσης, ενημέρωσε τους εκπροσώπους των Ομοσπονδιών για την πρόθεση του να συζητήσει με τους συναρμόδιους Υπουργούς την αλλαγή της ημερομηνίας εφαρμογής του προγράμματος της εφεδρείας από 1/1/2012 σε 1/9/2012, προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα στην λειτουργία των ΚΕΠΑ καθώς και στον ΕΟΠΠΥ κατά την πρώτη φάση λειτουργίας του.

Ο κ. Κουτρουμάνης μίλησε ακόμη και για απολύσεις: "Εδώ απέλυσα τον οικονομολόγο... (είπε το όνομά του), δεν θα απολύσω γιατρούς";

Ωστόσο, κατά την έξοδό του από το υπουργείο, ο κύριος Σπυρόπουλος δέχθηκε βροχή από μπουκάλια με νερό και σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του planet-greece οι γιατροί τον πήγαν... καρότσι μέχρι το αυτοκίνητό του. Ακόμη και τη στιγμή που ήταν μέσα στο αυτοκίνητό του, οι γιατροί συνέχισαν να του ρίχνουν μπουκάλια με νερό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου