Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

O ΤΡΙΤΟΣ ΝΑΟΣ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ

 Για να βάλουμε λίγο τα πράγματα στη σειρά, ας πετάξουμε νοερά  πάνω από την Μεσόγειο και ας δούμε τι συμβαίνει στη γύρω περιοχή. Από βορρά, όλα τα κράτη είναι υπόδουλα και υπάκουα. Κύπρος, Ελλάδα, Ιταλία, Γαλία , Ισπανία, Πορτογαλία.
Στο νότο, η βόρεια Αφρική, αυτή τη στιγμή, βρίσκεται σχεδόν υπό έλεγχο, αφού οι "φύλαρχοι" έπεσαν.


Μένει λοιπόν η πολύπλοκη ανατολική Μεσόγειος και το τμήμα μέχρι την Μεσοποταμία.
Το Ιράκ ελέγχεται. Οι Κούρδοι και να κάνουν κράτος θα είναι κάτι σαν τα Σκόπια και το Κόσοβο. Απόλυτα ελεγχόμενοι και αδύναμοι.
Η αραβική χερσόνησος με όλους του εμίρηδες, προσπαθεί να τα βρει με την παγκόσμια διοίκηση και υπόσχεται πλήρη υπακοή, για να μη χάσει τα κεκτημένα. Προσωρινά η συνενόηση επιτεύχθηκε.
Το Ισραήλ, σαν υπάκουο κράτος, θα κάνει αυτά που πρέπει την κατάλληλη στιγμή, ώστε να δώσει πάτημα στον ΟΗΕ να πάρει τον έλεγχο των Ιεροσολύμων, για το καλό του κόσμου όλου.
Ο Λίβανος δεν υφίσταται και δεν έχει δική του θέληση.
Ακριβώς δίπλα, η παγκόσμια διοίκηση, ζήτησε από τον έως πριν λίγο υποτακτικό μονάρχη να παραδώσει την εξουσία, αφού πρώτα παίξει το θέατρο της δήθεν μη αποχώρησης. Σκοπός η τυφλή υπακοή του λαού στη νέα "δημοκρατική" κυβέρνηση που θα προκύψει, δήθεν μέσα από λαϊκούς αγώνες. Όπως ακριβώς και στην Αίγυπτο και την Λιβύη.
Μένει λοιπόν η Τουρκία, που θα χρησιμοποιηθεί σαν μοχλός, όχι απλά για να διαμελισθεί, πράγμα που ούτως ή άλλως θα γίνει εν μία νυκτί και αναίμακτα, αλλά για να δημιουργηθεί η κατάλληλη αναταραχή στην ανατολική Μεσόγειο και για "ανθρωπιστικούς" όπως πάντα λόγους να στείλει ο ΟΗΕ στρατό στο Ισραήλ και μάλιστα στα Ιεροσόλυμα.
Ο τελικός στόχος είναι η απόλυτη εξασφάλιση της ειρήνης και του ελέγχου στην περιοχή των Ιεροσολύμων.
Όσον αφορά τον κόινδυνο του Ιράν, μην εκπλαγείτε, αν οι ΗΠΑ στηρίξουν την Ρωσία, για να εξουδετερώσουν οι Ρώσοι την διοίκηση, Αχμαντινετζάντ.
Μόνο όταν αισθανθούν και σιγουρευτούν ότι τα Ιεροσόλυμα είναι ασφαλή και υπό τον απόλυτο έλεγχό τους, μόνο τότε θα κάνουν τον τρίτο ναό του Σολομώντος. Ναό που θεωρούν ότι ήδη θεμελίωσαν και ξεκίνησαν, αφού έχουν τοποθετήσει τους θεμέλιους λίθους, που είναι βράχοι από τον δεύτερο ναό και αφού ολοκληρώθηκε ο κατα κάποιο τρόπο πρόναος που είναι η συναγωγή Χουρβά.
Όσον αφορά την πλήρη αδράνεια των λαών της Ευρωπαϊκής Μεσογείου, αυτή είναι εξασφαλισμένη μέσω των δανείων που τους είχαν δώσει για να ζουν ήσυχοι και αποχαυνωμένοι.
Επειδή όμως τα διεθνή λαμόγια μας έχουν συνηθίσει στο να αποτυγχάνουν, πρέπιε να είμαστε πάντοτε έτοιμοι και με λύσεις και ιδέες στο μυαλό, ώστε να πάρουμε την εξουσία στον τόπο μας και να ανακουφίσουμε τους συμπολίτες μας που τόσο μα τόσο έχουν υποφέρει τα δύο τελευταία χρόνιοα του ΔΝΤ.
Για πόσο;  Άγνωστο , αφού εμείς διδάξαμε ότι ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ
Μετά τιμής
Λιακόπουλος Δημοσθένης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου