Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ!

έγκλημα! αύξησαν κατά ένα δις ευρώ το μετοχικό κεφάλαιο της Αγροτικής Τράπεζας.


Ιδού πώς πετάνε τα λεφτά του λαού! Τού κόβουν το ρεύμα και τον εξαναγκάζουν να πληρώσει τα τέλη ακινήτου, για να τα δώσουν στη χρεοκοπημένη ΑΓΡΟΤΙΚΗ!
Δείτε τι σκινζτήδες πολιτικούς έχει η.....
Κυβέρνηση Παπανδρέου. Θαυμάστε τον ανεκδιήγητο ...Μόμπυ Ντικ-Βενιζέλο που αρπάζει τα λεφτά από τον κοσμάκη μέσα από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ για να τα δώσει στην στήριξη της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδος!

Σήμερα, αποφασίστηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εν λόγω Τράπεζας κατά 1 δις ευρώ. Εάν σκεφτεί κανείς ότι πριν από 2-3 μήνες έγινε νέα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 1,2 δις ευρώ, γίνεται αντιληπτό πού πετιούνται τα λεφτά από την Κυβέρνηση! 2,2 δις για μια Τράπεζα ουσιαστικά χρεοκοπημένη και της οποίας η αξία σήμερα (εάν επωλείτο) δεν θα ξεπερνούσε τα 300 εκατομμύρια ευρώ!!!
Η Αγροτική Τράπεζα είχε ζημίες από την αρχή του χρόνου 1 δις ευρώ! Το μεγαλύτερο μέρος αυτών των ζημιών, 800 εκατομμύρια ευρώ προερχόταν από το κούρεμα των ομολόγων της!
Ως γνωστόν, το κούρεμα των ομολόγων γίνεται για να μειωθεί το δημόσιο χρέος. Ενώ λοιπόν η Κυβέρνηση θα μπορούσε να γλιτώσει 800 εκατομμύρια ευρώ, έρχεται σήμερα να αυξήσει με 1 δις ευρώ το μετοχικό κεφάλαιο της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδος!
Χάνει ή δεν χάνει αυτομάτως 200 εκατομμύρια ευρώ από αυτή και μόνον την κίνηση;
Είναι ή δεν είναι πολιτικά ηλίθιος ο Βενιζέλος;
Βενιζέλος ο Μόμπυ Ντικ της ελληνικής πολιτικής. Ο άνθρωπος που παίρνει μαζί του στον βυθό της θάλασσας όλη την Ελλάδα και τους Έλληνες μαζί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου