Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2011

Φάρμακο για θεραπεία του προστάτη ο καφές!

Η έρευνα έγινε σε 47911 άνδρες , επαγγελματίες υγείας


 
Φάρμακο για θεραπεία του προστάτη ο καφές! Η έρευνα έγινε σε 47911 άνδρες , επαγγελματίες υγείαςΗ επικεφαλής της έρευνας καθηγήτρια της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Harvard Lorelei Mucci , ανέφερε ότι καταναλώνοντας 2 έως 6 κούπες καφέ (κανονικό ή ντεκαφεινέ) την ημέρα, μειώνονται οι πιθανότητες εμφάνισης του καρκίνου του προστάτη. Η έρευνα έγινε σε 47911 άνδρες , επαγγελματίες υγείας και διήρκησε από το 1986 έως και το 2006.
Ανιχνεύθηκαν 5,035 ασθενείς με καρκίνο του προστάτη από τους οποίους οι 642 είχαν αναπτύξει μεταστάσεις και κατέληξαν στο θάνατο.

Η θετική επίδραση του καφέ δεν επηρεάστηκε από το ποσοστό της καφεΐνης, αλλά από άλλες ουσίες που περιέχονται στον κόκκο του καφέ και που τελικά αποδείχθηκε ότι μπορούν να συμβάλλουν θετικά στη θεραπεία του προστάτη.

1 σχόλιο:

  1. Προσφέρουμε τα δάνεια που κυμαίνονται από $ 20.000 σε ελάχιστο $ 20 εκατομμύρια κατ 'ανώτατο όριο με επιτόκιο 3%. Προσφέρουμε τα δάνεια για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα / επέκταση. Σύμμαχος Group Finance αν και είναι μια ιδιωτική εταιρεία που ανήκει και ελέγχεται από Ally Group LLC © ιδιοκτήτες και κατασκευαστής των Σύμμαχος αυτοκίνητα. παρακαλούνται να μας στείλετε email στο allyfinancialfunds@gmail.com τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή