Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Έδιναν ποτά-δηλητήριο σε τουρίστες!


Έχουμε βαλθεί ως χώρα να …εξοντώσουμε τους τουρίστες! Είτε από ατελείωτο περπάτημα λόγω έλλειψης και των μπλόκων των ταξί, είτε λόγω …ποτών!
Ιδιοκτήτες μπαρ στα Μάλια της Κρήτης, «πότιζαν» δηλητήριο τους αλλοδαπούς επισκέπτες, όπως προέκυψε από τον αστυνομικό έλεγχο.
Οι διωκτικές αρχές εντόπισαν τουλάχιστον πέντε νυχτερινά μαγαζιά τα οποία όχι μόνο σέρβιραν στους πελάτες τους άζωτο, αλλά το διαφήμιζαν κιόλας, με ταμπέλα!
Ο έλεγχος έβγαλε «λαβράκι» καθώς βρέθηκαν εξαερωτήρες, εκατοντάδες φιαλίδια αερίου με τη μορφή του οξειδίου του αζώτου, ουσία που προορίζεται για ιατρική χρήση και όχι για κατανάλωση με σκοπό ... τη διασκέδαση.
Είναι χαρακτηριστικό ότι η αναισθητική ουσία αν συνδυαστεί με αλκοόλ προκαλεί αδυναμία, καθιστώντας τους τουρίστες που το κατανάλωναν αβοήθητους, εκθέτοντάς τους σε άμεσο κίνδυνο.
Στο πλαίσιο λοιπόν των ελέγχων, συνελήφθησαν πέντε άτομα-ηλικίας από 33 έως 43 ετών- με την κατηγορία της έκθεσης και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Οι συλληφθέντες εργάζονταν ως υπεύθυνοι στα μπαρ, ενώ αναζητούνται οι ιδιοκτήτες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου