Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Συνελήφθη ο βιαστής της 12χρονης

 
Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο βιαστής της 12χρονης, μετά από ανθρωποκυνηγητό που είχε εξαπολύσει η αστυνομία.

Οι άνδρες της αστυνομίας τον εντόπισαν στην παραλία του Οφρυνίου στην Καβάλα, όπου και τον συνέλαβαν.

Πρόκειται για έναν 45χρονο Έλληνα, κάτοικο Γερμανίας που βρισκόταν στην Ελλάδα για τις διακοπές του.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο συγκεκριμένος άνδρας είχε συλληφθεί και στο παρελθόν για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Το 2002, συνελήφθη στη Γερμανία για βιασμό και καταδικάστηκε σε 6 χρόνια φυλάκιση. Αποφυλακίστηκε το 2008 αλλά όπως φαίνεται δεν συμμορφώθηκε.

Μόνο φρίκη μπορεί να προκαλέσουν τα γεγονότα, όπως εξελίχθηκαν πριν από το βιασμό του άτυχου κοριτσιού, καθώς ο… πατέρας του παιδιού μαζί με τη 12χρονη, είχε ρωτήσει νωρίτερα, το συλληφθέντα πού μπορούν να βρουν το περίπτερο της περιοχής.

Ο 45χρονος τους έδειξε το σημείο και στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς το περίπτερο, όπου περίμενε το υποψήφιο θύμα του, λέγοντάς του ότι θα τη μεταφέρει σε ένα άλλο σημείο γιατί του το ζήτησε ο πατέρας της.

Η συνέχεια είναι γνωστή. Ο δράστης οδήγησε το κοριτσάκι σε ερημική τοποθεσία, το βίασε και μετά εξαφανίστηκε.

Ο δράστης αναγνωρίσθηκε τόσο από το ανήλικο θύμα του, όσο και από τον πατέρα της, ενώ η σύλληψη του κατέστη δυνατή χάριν στις περιγραφές τους.

 Η καταγωγή του δράστη είναι από χωριό της Καβάλας, ενώ ερευνάται και πιθανή άλλη δράση του, αφού τις προηγούμενες ημέρες φέρεται να έχει διαμείνει και σε περιοχή της Χαλκιδικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου