Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Ελένιν – το δελτίο τρομολαγνείας της NASA

Αυτή θα είναι μία εξαιρετική επικοινωνία οπότε δέστε τις ζώνες σας!η κούρσα θα είναι σκληρή! Η καρδιά μου, μου λέει πως θα έπρεπε εδώ και μήνες να βγάλω μία ανακοίνωση σαν αυτή αλλά δεν ήξερα πως θα γινόταν τόσο σύντομα.

Κατά τον Ιανουάριο, στη διάρκεια της εξερεύνησης της υπόγειας πόλης κάτω από το αεροδρόμιο του Ντένβερ, οJesseVentura (πρώην κυβερνήτης) κατέληξε στο συμπέρασμα πως θα συμβεί ένα πλανητικό γεγονός το 2012.
Σας παρουσιάζω ακλόνητες πληροφορίες που προέρχονται από τη NASA. Το περασμένο βράδυ καθώς εξετάζαμε ένα μαθηματικό μοντέλο του κομήτη Elenin, μου γνωστοποιήθηκε πως ένα μεγάλο ουράνιο σώμα έχει εισχωρήσει στο ηλιακό σύστημα και βρίσκεται σε κοντινή πορεία προσέγγισης με τη γη (κοινώς σύγκρουση) , το φθινόπωρο του 2011. Δε γνωρίζουμε το μέγεθος και τη μάζα του, αλλά δεν έχω καμία αμφιβολία πως αυτό το γνωρίζουν οι ειδικοί.
Ο Elenin παρακολουθείται καθώς περνά από τη ζώνη αστεροειδών προς το εσωτερικό του ηλιακού συστήματος. Έχουμε μία εισερχόμενη μάζα που έρχεται και θα κάνει εξαναγκασμένη στροφή γύρω από τον ήλιο από κάθε φυσιολογικός κομήτης με πέρασμα μεταξύ Ερμή και Αφροδίτης πριν ξεκινήσει το ταξίδι προς τα πίσω. Στην πορεία προς έξω όμως η ουρά του θα οργώσει τη Γη.
Στο βίντεο αυτό εξηγείται γραφικά. Ότι δείτε είναι υπολογισμένο με μαθηματική ακρίβεια και όταν ο κομήτης ευθυγραμμιστεί με τη Γη και τον ήλιο θα έχουμε έναν μεγάλο σεισμό. Οι τελευταίες 3 δημιούργησαν τον σεισμό στην Ιαπωνίαστην Νέα Ζηλανδία, και στη Χιλή. Στις 11 Μαρτίου ο κομήτης ήταν πολύ πιο μακριά. 
Η ουσία είναι πως εάν ο Eleninήταν ένας κανονικός κομήτης, δε θα διέθετε τη μάζα για να δημιουργήσει έλξη της βαρύτητας που θα έπληττε τη Γη όταν η Γη θα εναλλασσόταν σε ευθυγράμμιση.



Ο David Morrison, επιστήμων αστροβιολογίας (πού σπουδάζεται αυτό; Κάνεις πρακτική σε εξωγήινα σώματα;) σε επίσημη ανακοίνωση την 1η Μαρτίου ανακοίνωσε πως ο Ελένιν δεν αποτελεί απειλή. Δέκα μέρες αργότερα , ο κομήτης ευθυγραμμίστηκε με τη Γη και η Ιαπωνία επλήγη.
Ο Morrison επιβεβαίωσε πως ο Ελένιν θα βρίσκεται πιο κοντά στον ήλιο το Σεπτέμβρη του 2011 σε απόσταση 40-50 εκατομμύρια μίλια από αυτόν.
Πιο κοντά στη Γη θα βρίσκεται στις 16 Οκτωβρίου 2011 σε 21 εκατομμύρια μίλια απόσταση αλλά δεν υπάρχει λόγος να αντιμετωπιστεί σαν ένας μη φυσιολογικός κομήτης. Είναι πραγματικότητα όπως δείχνει και η προσομοίωση. Η Ιαπωνική κυβέρνηση παραδέχθηκε πως διατηρούνται κρυφές 5000 μετρήσεις ακτινοβολίας μετά το πυρηνικό δυστύχημα στη Φουκουσίμα το Μάρτιο. Αυτό έγινε για να μην προκληθεί πανικός στον κόσμο.
Υπάρχει μία ιστορία για τον Ελένιν εδώ και χρόνια και που πλέον μας αγγίζει χωρίς όμως να μπορούμε να κάνουμε κάτι (αρχίσαμε….) , το ακόλουθο βίντεο δείχνει τι γνωρίζει ηNASA εδώ και δεκαετίες (μόνο αυτά ξέρει;).
Η θερμοκρασία αυξάνεται σε ολόκληρο το ηλιακό σύστημα, ο ήλιος καθίσταται ενεργός και οι κλιματικές/περιβαλλοντικές/φυσικές αλλαγές στη Γη γίνονται συχνότερες και εντονότερες. Έχουμε αύξηση της γεωδραστηριότητας, των ηφαιστείων, των σεισμών, βύθισης νησιών, αλλαγή των μαγνητικών πόλων, μαζικοί θάνατοι ζώων, δίνες στον Ατλαντικό….κλπ
Ο βόρειος μαγνητικός πόλος μεταναστεύει προς τη Ρωσία
Στις 3 Αυγούστου 2011 ο Γη θα περάσει μέσα από την θέση του καφέ νάνου ενώ ο καφέ νάνος θα περάσει από την τροχιά της Γης. Μεσολαβεί ένα διάστημα 2 εβδομάδων και στις 18 Αυγούστου ο καφέ νάνος διασχίζει την τροχιά της Αφροδίτης περίπου 67 εκατομμύρια μίλια από τον ήλιο. Στη συνέχεια θα περάσουν 24 μέρες όταν ο καφέ νάνος φτάσει στο πλησιέστερο σημείο προς τον ήλιο σε απόσταση 44.73 εκατομμυρίων μιλίων. Στις 25 Σεπτεμβρίου του 2011 η Γη περνά μέσα από τη δεύτερη διένεξη με τον ήλιο, καφέ νάνο, Ερμή και Κρόνο και στον Ουρανό στην ουρά για μία ακόμα βαρυτική ευθυγράμμιση.



Στις 2 Οκτωβρίου ο καφέ νάνος διασχίζει την τροχιά της Αφροδίτης και πάλι για να ξεκινήσει πορεία προς τη Γη. Σε 2 βδομάδες ο καφέ νάνος περνά τη γήινη τροχιά μπροστά από τον πλανήτη σε απόσταση 22.3 εκατομμυρίων μιλίων , το κοντινότερο σημείο. 
Έπειτα συνεχίζει στη γραμμή της τροχιάς του Άρη στις 14 Νοεμβρίου 2011 προς τον 3οσυνδυασμό στις 22 του ίδιου μήνα όπως έγινε στις 15 Μαρτίου.
Είναι τυχαίες οι καταστροφές που πολλές θρησκείες και πολιτισμοί έχουν καταγράψει πως θα συμβούν ανά τον κόσμο; Τι κοσμικό γεγονός θα πραγματοποιηθεί σε εκείνο το διάστημα και έχει άμεση σχέση με το τέλος του 2012 και το ημερολόγιο των Μάγιας;
Γιατί η NASA δίνει αυτές τις πληροφορίες ενώ είναι γνωστό πως τέτοιοι κίνδυνοι δε δημοσιοποιούνται για να μην προκαλέσουν πανικό;
Έχουν καμία σχέση οι εμφανίσεις φωτεινών αντικειμένων;
Υπάρχει κάτι που θα συμβεί και το γνωρίζουν ή είναι προσχεδιασμένο και το πηγαίνουν λάου-λάου;
Τι είναι αυτά τα κυλινδρικά γιγασκάφη που βολτάρουν στον ήλιο και είναι μεγαλύτερα και από τη Γη;
Γιατί διεκόπη η ζωντανή αναμετάδοση από τον διαστημικό σταθμό όταν εμφανίστηκαν διάφορα περίεργα αντικείμενα στο πλάνο;
Εγώ πότε θα κερδίσω το τζόκερ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου