Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Πάτρα - Πέτρες και χημικά «μπλόκαραν» τη συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ


Την αναβολή της συνδιάσκεψης του ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα προκάλεσαν τα εκτεταμένα επεισόδια μεταξύ ιδιοκτητών ταξί της περιφέρειας δυτικής Ελλάδος και αστυνομικών.
Το σκηνικό «έντυσαν» πετροπόλεμος και χημικά, που είχαν ως αποτέλεσμα να «μπλοκάρουν» την συνδιάσκεψη και να μετατρέψουν τον χώρο σε πεδίο μάχης απομακρύνοντας και δεκάδες οικογένειες που είχαν καταλύσει στο ξενοδοχείο, όπου θα ξεκινούσαν οι εργασίες στο Ρίο. Σύμφωνα με το thebest.gr από την αποπνιχτική ατμόσφαιρα έφυγαν άρον άρον και οι λουόμενοι που βρίσκονται τόσο στο χώρο της πισίνας του ξενοδοχείου όσο και σε παρακείμενη παραλία.
Το χρονικό των επεισοδίων
Όλα ξεκίνησαν αργά το μεσημέρι όταν εκατοντάδες ιδιοκτήτες ταξί μετέβησαν με τα οχήματά τους και απέκλεισαν το δρόμο έξω από το ξενοδοχείο, όπου είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί η συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ. Αμέσως «άναψαν τα αίματα» και ακολούθησε πετροπόλεμος με τις αστυνομικές δυνάμεις να απαντούν κάνοντας χρήση χημικών προκειμένου να απομακρύνουν τους ιδιοκτήτες και οδηγούς ταξί από τον χώρο.
Ωστόσο, νωρίτερα οι ιδιοκτήτες ταξί απέκλεισαν τους κεντρικούς κόμβους της Δυτικής Ελλάδας διαμαρτυρόμενοι για την απελευθέρωση του επαγγέλματός τους, προκαλώντας πολύωρη ταλαιπωρία στους ταξιδιώτες που βρέθηκαν στο εθνικό οδικό δίκτυο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου